Трамп втрачає підтримку серед своєї партії та чиновників Білого дому

Оточення Трампа зараз розділене на два табори
7 Листопада, 12:15 1030
Чиновники в адміністрації Білого дому, а також у виборчій кампанії Дональда Трампа починають відмежовуватися від чинного президента після його скандальних заяв про "вкрадені вибори" на тлі збільшення переваги у Джо Байдена.

Про це повідомляє американський телеканал CNN.

Окремі високопосадовці в Білому домі та виборчій кампанії (республіканців – ред.) починають поступово відмежовуватися від Трампа, - зазначає телеканал із посиланням на цілий ряд джерел в оточенні президента.

Про це заговорили після того, як результати підрахунку голосів у Пенсильванії й Джорджії різко змінилися на користь Байдена впродовж останньої доби.

Все скінчилося, - сказав один з ключових радників адміністрації.

Як повідомляє The Washington Post, в останні два дні радники Трампа обговорюють з ним можливість поразки на виборах. Трамп, у разі програшу, швидше за все, не буде визнавати його в традиційному форматі.

Зазначається, що оточення Трампа зараз розділене на два табори. Члени сім'ї Трампа, що входять в один з них, вважають, що він все ще може виграти, і йому необхідно продовжувати домагатися перемоги. Друга, більш численна група радників і членів республіканської партії, переконана, що вибори програні.

Читайте також

Нагадаємо, що очільниця спеціальної комісії ОБСЄ з оцінки виборів у США Урсула Гачек заявила, що спостерігачі місії не бачать у штаті Пенсильванія серйозних порушень під час виборів президента США. Хоча про них заявляв чинний президент США Дональд Трампа.