Трамп втрачає підтримку серед своєї партії та чиновників Білого дому

Оточення Трампа зараз розділене на два табори
Трамп втрачає підтримку серед своєї партії та чиновників Білого дому
Президент США Дональд Трамп (Фото: REUTERS)
7 Листопада 2020, 12:15
читать на русском
Чиновники в адміністрації Білого дому, а також у виборчій кампанії Дональда Трампа починають відмежовуватися від чинного президента після його скандальних заяв про "вкрадені вибори" на тлі збільшення переваги у Джо Байдена.

Про це повідомляє американський телеканал CNN.

Окремі високопосадовці в Білому домі та виборчій кампанії (республіканців – ред.) починають поступово відмежовуватися від Трампа, - зазначає телеканал із посиланням на цілий ряд джерел в оточенні президента.

Про це заговорили після того, як результати підрахунку голосів у Пенсильванії й Джорджії різко змінилися на користь Байдена впродовж останньої доби.

Все скінчилося, - сказав один з ключових радників адміністрації.

Як повідомляє The Washington Post, в останні два дні радники Трампа обговорюють з ним можливість поразки на виборах. Трамп, у разі програшу, швидше за все, не буде визнавати його в традиційному форматі.

Зазначається, що оточення Трампа зараз розділене на два табори. Члени сім'ї Трампа, що входять в один з них, вважають, що він все ще може виграти, і йому необхідно продовжувати домагатися перемоги. Друга, більш численна група радників і членів республіканської партії, переконана, що вибори програні.

Читайте також

Нагадаємо, що очільниця спеціальної комісії ОБСЄ з оцінки виборів у США Урсула Гачек заявила, що спостерігачі місії не бачать у штаті Пенсильванія серйозних порушень під час виборів президента США. Хоча про них заявляв чинний президент США Дональд Трампа.

1