Треба захистити сімейні цінності - нардеп розповів, чому не підтримує паради ЛГБТ

Ексклюзив
Мазурашу готує законопроєкт щодо відповідальності за пропаганду гомосексуальності
Ексклюзив
22 Вересня, 12:32

Народний депутат України від фракції "Слуга народу" Георгій Мазурашу розповів, що толерантно ставиться до ЛГБТ-спільнот, але не підтримує їхні паради.

Про це він сказав в ексклюзивному інтерв'ю Парламент.ua.

Я не приховую, що толерантно ставлюсь до "тих" категорій, але вважаю неприйнятним для нашої країни пропаганду цих речей через їхні ті паради. Наше суспільство не сприймає це, в більшості своїй, тому, вважаю, нам треба захистити традиційні сімейні цінності, - підкреслив депутат.

За його словами, законопроєкт "про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за пропаганду гомосексуальності та трансгендерності" підтримує багато нардепів. Автором проєкту є сам Мазурашу.

Моя законодавча ініціатива жодним чином не дискримінує за ознакою сексуальної орієнтації. А лише захищає суспільство від спроб пропагувати ті відхилення і подавати їх як "норму". І якби такі законодавчі зміни ухвалили, це пішло би на користь "тим" категоріям, - додав він.

Депутат зазначає, що ставлення до ЛГБТ-спільнот в суспільстві спокійне, толерантне (за рідкісними винятками, які є у всіх напрямах).

А ось коли вони починають заговорювати про ті паради, це і викликає в суспільстві обурення і, на жаль, навіть агресію. Так що не варто провокувати суспільство. Нехай собі живуть спокійно, просто не треба демонстративно кричати, що це типу нормально, - заявив Мазурашу.

Нагадаємо, що в Одесі напали на волонтера фестивалю "Одеса Прайд" за веселкову бандану.

Читайте також