У Києві та Дніпрі примушували жінок займатися проституцією (фото)

Організатори борделів втягнули у заняття проституцією 63 жінки
13 Вересня, 13:59

У Києві та Дніпрі 41-річний чоловік разом зі своїми спільницями - жінки віком від 27-ми до 44-х років - примусили 63 жінок займатися проституцією.

Про це повідомили в Управлінні комунікації Національної поліції.

Працівники Департаменту міграційної поліції встановили групу осіб, які на території Києва та Дніпра організували бізнес із надання сексуальних послуг, - йшлося в повідомленні.

У поліції зазначили, що сутенери підштовхували до заняття проституцією жінок, які перебували в скрутних життєвих обставинах. Зловмисники погрожували жінкам фізичною розправою за відмову.

У Києві та Дніпрі за місцями проживання фігурантів та адресами надання сексуальних послуг правоохоронці провели 21 санкціонований обшук.

За їх результатами поліцейські виявили та вилучили два пістолети, транспортні засоби преміум-класу, мобільні телефони, гроші, чорнові записи та інші речові докази, які підтверджують злочинну діяльність фігурантів - повідомили в поліції.

Також поліцейські затримали трьох організаторів та оголосили їм підозри. Їм загрожує від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Одесі затримали двох поліціянтів, а також двох їхніх спільниць, підозрюваних у сутенерстві.

Читайте також