В Одесі двоє поліціянтів "підробляли" сутенерами

Послуги дівчат правоохоронці продавали у самому центрі міста по 100 доларів за годину
В Одесі двоє поліціянтів "підробляли" сутенерами
Поліціянт (Фото: МВС України)
4 Червня 2021, 19:53
читать на русском

В Одесі затримали двох поліціянтів, а також двох їхніх спільниць, підозрюваних у сутенерстві.

Про це повідомили у прокуратурі Одеської області.

Спільний "бізнес" ділки вели у центрі Одеси від початку 2020 року.

Так, "керівниця" групи підбирала приміщення, зручні для організації місць розпусти, та забезпечувала їх функціонування, а також вела фінансові питання. "Адміністратор" салону інтимних послуг давала рекламні оголошення в Інтернеті, набирала привабливих жінок, які надавали сексуальні послуги, проводила із зацікавленими особами співбесіди з визначенням умов "роботи" та приймала замовлення від клієнтів.

Правоохоронці своєю чергою супроводжували дівчат за адресою замовника, забезпечували їх охорону та безпеку, контролювали час проведений з клієнтом та отримання грошей за надані "послуги". Крім того, вони розподіляли кошти між усіма учасниками протиправної діяльності.

Клієнтам надавали можливість обрати собі "тимчасову супутницю" заздалегідь, надсилаючи на мобільні месенджери фото дівчат у білизні. Послуги своїх "працівниць" ділки оцінювали у 100 доларів США на годину.

Наразі вирішуються питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу. За цей злочин передбачено до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Одесі знайшли 36 мертвих кошенят в клітках, які померли від голоду. Зоозахисники віддавали новонароджених кошенят "коробочникам", які повинні були доглядати за ними і знайти дім. Люди навіть давали їм гроші на корм для тварин. Але ті навіть не збиралися шукати будинок для кошенят. Вони їх просто приносили додому і морили голодом.

Читайте також