В Одесі водій маршрутки побив пасажира, бо той розрахувався копійками

У потерпілого розбите перенісся і розірваний одяг
В Одесі водій маршрутки побив пасажира, бо той розрахувався копійками
Маршрутка в Одесі (Фото: Думская)
15 Грудня 2020, 21:16
читать на русском

В Одесі водій маршрутки №214 побив пасажира, бо той розрахувався за проїзд копійками.

Про подію, яка трапилася сьогодні, 15 грудня, повідомив сам потерпілий, який поскаржився на водія до Єдиного центру звернень Одеської міської ради.

Зі слів потерпілого, він зайшов у маршрутку №214 о пів на восьму ранку. На вулиці Декабристів чоловік розплатився копійками і вийшов з буса. Тут з-за спини на нього накинувся водій, який розбив йому обличчя і порвав одяг.

Читайте також

У мерії вже доручили розібратися з інцидентом у Департаменті транспорту, зв`язку і організації дорожнього руху. На з`ясування обставин бійки виділили цілий місяць – до 14 січня наступного року.

Нагадаємо, у Дніпрі підлітків, які побили вікна у тролейбусах хочуть відправити за ґрати на чотири роки, а з їхніх батьків стягнути півмільйона гривень штрафу. Одного з підлітків "на гарячому" затримали самі працівники депо, на нього поліціянти вже склали адмінпротокол. Особи ще трьох його колег встановлені, їхнім пошуком займаються правоохоронці. Якщо вину хлопців доведуть у суді, підлітки нестимуть кримінальну відповідальність за статтею "Хуліганство", яка передбачає до 4 років позбавлення волі.

1