У "Слузі народу" розповіли, ким можуть замінити Степанова

Важливо
Віктор Ляшко ефективно підійшов до карантину
Важливо
18 Травня, 13:00

У партії "Слуга народу" очікують, що на посаду голови Міністерства охорони здоров'я призначать головного санітарного лікаря Віктора Ляшка.

Про це заявив голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко під час спілкування з журналістами, передає РБК-Україна.

За його словами, треба "змінювати кандидатуру, якщо до неї виникли питання". До того ж Ляшко може наростити темпи вакцинації в Україні після призначення його главою МОЗ.

Якщо Ляшко з тим підходом, з яким підійшов до карантину, підійде до вакцинації, у нас шанси зростуть в плані більш інтенсивної вакцинації наших громадян. Зараз є спад (захворюваності коронавірусом, - ред.), і фактично у нас є кілька місяців, щоб провести вакцинацію, але треба цим просто зайнятися, - сказав Корнієнко.

Контекст. 14 травня прем'єр-міністр України Денис Шмигаль підписав подання про звільнення міністра охорони здоров`я Максима Степанова.  Його звільнення ініціювали через незадовільні темпи вакцинації населення проти коронавірусу.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що головним претендентом на посаду міністра охорони здоров'я є головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Більше про звільнення Степанова читайте у нашому матеріалі: Топ провалів Степанова та чому Криклія та Петрашка звільняють разом з ним

Читайте також