Україна-Бельгія: де і коли дивитися матч за вихід до плей-офф

Обом збірним потрібна лише перемога для гарантованого виходу в 1/8 фіналу.
Україна-Бельгія: де і коли дивитися матч за вихід до плей-офф
Збірна України з футболу / Фото: УАФ
25 Червня 2024, 14:48
читать на русском

Національна команда України завершить груповий етап чемпіонату Європи 2024 року поєдинком проти збірної Бельгії.

Розповідаємо, де дивитись матч онлайн і на яких каналах.

Матч Україна – Бельгія відбудеться 26 червня в Штутгарті. Поєдинок прийме "Штутгарт Арена". Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 19:00.

Регіональні телеканали "Суспільне" ("Суспільне Київ", "Суспільне Одеса" тощо) покажуть матч збірної України в прямому ефірі цифрового мовлення T2. Трансляція національного мовника буде доступна і клієнтам кабельного ТБ. Ексклюзивним транслятором поєдинку в мережі залишається сервіс MEGOGO.

Передматчева студія розпочнеться там о 17:40. Трансляція зустрічі "синьо-жовтих" проти бельгійських "червоних дияволів" буде доступна на каналі "Футбол Перший" та в розділі "Спорт" за передплатами "Максимальна", "Оптимальна" та "Спорт". Вадим Скічко та Роберто Моралес стануть коментаторами матчу.

Нагадаємо, у попередньому турі Україна здолала збірну Словаччини з голами Шапаренка та Яремчука (2:1). Натомість бельгійська команда розібралася з Румунією, а м'ячі без відповіді оформили Тілеманс і Де Брюйне. Обом збірним потрібна перемога для гарантованого виходу в 1/8 фіналу.

1