Україна-Німеччина: де дивитися контрольний матч до Євро-2024

Підопічні Сергія Реброва вийдуть на старт у ювілейний, 50-й день народження свого наставника
Україна-Німеччина: де дивитися контрольний матч до Євро-2024
Збірна України з футболу / Фото: УАФ
3 Червня 2024, 20:50
читать на русском

Тренерський штаб національної команди України на чолі зі Сергієм Ребровим визначився з переліком виконавців, які зможуть вийти на спаринг проти збірної Німеччини.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт УАФ.

Матч Німеччина – Україна відбудеться 3 червня в Нюрнберзі. Поєдинок прийме "Макс-Морлок-Штадіон". Старт зустрічі запланований на 21:45 за київським часом.

Ребров вніс до заявки на спаринг перед чемпіонатом Європи 24-х футболістів. До списку потрапили всі залучені до тренувальних зборів гравці, окрім оборонця ліверпульського "Евертона" Віталія Миколенка. Він ще не набрав оптимальних кондицій після травми.

Пропустить контрольний поєдинок Андрій Лунін. Основний голкіпер збірної України 1 червня тріумфував із мадридським "Реалом" у Лізі чемпіонів, тож тренерський штаб дозволив українцю приєднатися до національної команди трохи пізніше. На місце на лінії воріт претендуватимуть Георгій Бущан і Анатолій Трубін.

Офіційна заявка національної команди на матч Німеччина – Україна (з ігровими номерами):

  • Воротарі: 1. Георгій Бущан, 12. Анатолій Трубін
  • Захисники: 2. Юхим Конопля, 3. Богдан Михайліченко, 4. Максим Таловєров, 13. Ілля Забарний, 21. Валерій Бондар, 22. Микола Матвієнко, 24. Олександр Тимчик, 26. Богдан Михайліченко
  • Півзахисники: 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 10. Михайло Мудрик, 14. Георгій Судаков, 15. Віктор Циганков, 17. Олександр Зінченко, 18. Володимир Бражко, 19. Микола Шапаренко, 20. Олександр Зубков
  • Нападники: 9. Роман Яремчук, 11. Артем Довбик, 25. Владислав Ванат

У цифровому мовленні T2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів "Суспільне" без трансляції на онлайн-платформах. У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку буде сервіс MEGOGO.

Перед матчем України проти Німеччини та після нього в ефірі місцевих телеканалів "Суспільного" запланована аналітична студія. Старт прямого ефіру – о 20:40. Передматчева ж студія на MEGOGO розпочнеться о 20:30.

Трансляція програми й зустрічі Бундестіму та "синьо-жовтих" буде доступна на каналі "Футбол Перший" та в розділі "Спорт" за передплатою "Максимальна". Матч коментуватимуть Віталій Кравченко та Сергій Лук'яненко.

Читайте також

1