Україна-Словаччина: де та коли дивитися футбольний поєдинок в рамках Євро-2024

Для команди Сергія Реброва цей матч стане вирішальним, оскільки друга поразка або навіть нічия можуть перетворити останній матч групового етапу на формальність
Україна-Словаччина: де та коли дивитися футбольний поєдинок в рамках Євро-2024
Збірна України з футболу
21 Червня 2024, 09:59
читать на русском

Національна збірна України готується до важливого поєдинку проти Словаччини в рамках групового етапу чемпіонату Європи-2024.

Матч відбудеться 21 червня о 16:00 на "Дюссельдорф Арені" у Німеччині. Пряму трансляцію можна буде побачити на каналах "Суспільне" та MEGOGO.

Анонс матчу Україна - Словаччина

Анонс матчу Україна - Словаччина

Для команди Сергія Реброва цей матч стане вирішальним, оскільки друга поразка або навіть нічия можуть перетворити останній матч групового етапу на формальність. Після поразки від Румунії українські футболісти зобов'язані перемогти Словаччину, щоб зберегти шанси на вихід у плей-офф.

Після невдалого старту на Євро-2024, команда має можливість витягти з цього позитивний урок. Фіаско від Румунії показало, що самовпевненість та гучні прізвища не є гарантією успіху. Українські гравці повинні переглянути свої підходи та вийти на поле з новим натхненням.

Відомо, що після першого матчу у роздягальні збірної України відбулася серйозна розмова між гравцями, під час якої навіть тренера попросили тимчасово вийти. Тренер Сергій Ребров визнав частину відповідальності за поразку, але також зазначив, що кардинальних змін у складі не планується.

Очікується, що у центрі поля з перших хвилин з'явиться Володимир Бражко, який замінить Тараса Степаненка. Також можливі зміни у складі: Олександр Зінченко займе місце на лівому фланзі оборони, а Руслан Маліновський може з’явитися у стартовому складі.

Словацька збірна, під керівництвом Франческо Кальцони, показала себе сильною командою у матчі проти Бельгії. Очікується, що італійський тренер не буде змінювати переможний склад.

Орієнтовні склади на матч

Словаччина: Дубравка – Пекарік, Вавро, Шкріняр, Ганцко – Куцка, Лоботка, Дуда – Шранц, Боженік, Гараслін

Україна: Лунін – Конопля, Забарний, Матвієнко, Зінченко – Бражко – Циганков, Маліновський, Судаков, Мудрик – Довбик

Підопічні Реброва мають шанс показати, що зробили правильні висновки після поразки від Румунії та готові виправити свої помилки на полі.

Читайте також

1