Український футболіст Олександр Зінченко та його дружина Влада Седан відкрили ресторан у Києві

У новому закладі усе зроблено в футбольному стилі, а ціни просто "космічні"
Український футболіст Олександр Зінченко та його дружина Влада Седан відкрили ресторан у Києві
Олександр Зінченко і Влада Седан
27 Червня 2024, 16:46
читать на русском

Футболіст національної збірної України та лондонського Арсеналу Олександр Зінченко та його дружина Влада Седан відкрили ресторан у Києві. Він знаходиться у центрі міста. Нещодавно Арсенал виставив Зінченка на продаж.

Заклад, який відкрили Олександр та Влада, називається Inch. Він розташований на вулиці Жилянській. Про це у своїй stories в Інстаграм розповіла Влада Седан.

"Наш ресторан у Києві. Здійснили давню мрію з Олександром. Чекаємо на всіх у гості", - написала журналістка.

Заклад отримав футбольний інтер'єр. У ньому можна буде дивитися прямі трансляції матчів. Щоправда, любителям пива у цьому закладі доведеться прибігти до суттєвих витрат. Найдешевший напій в об'ємі 330 грамів коштує тут 125 гривень. Найдорожчий, шведський OMNIPOLLO - 750 гривень за такий самий об'єм.

Подружжя Зінченко відкрило ресторан у Києві: ціни кусаються, як акули 1

Подружжя Зінченко відкрило ресторан у Києві: ціни кусаються, як акули 2

Меню ресторану Зінченка. Фото: сторінка ресторану INCH в Instagram 

Чим ще займався Зінченко, окрім футболу

Нещодавно на сторінках книжкового магазину Bloomsbury з'явилася книга українського футболіста під назвою "Believe". Автобіографія Зінченка коштує 19.80 фунтів (1013,19 гривні) у твердому форматі і 15.40 фунтів (788 гривень) - в електронному. Цікаво, що автобіографії футболісти зазвичай видають по завершенні кар'єри, або ж після гучного успіху (як Лука Модрич після фіналу чемпіонату світу - 2018 та виграного Золотого М'яча). Зінченку наразі 27 років.

"Улюбленець уболівальників у Арсеналі, а раніше в Манчестер Сіті, Олександр Зінченко вже багато років запалює Прем’єр-лігу своєю безстрашною грою. Але його успіх не прийшов без труднощів. Почавши підліткову кар'єру в донецькому Шахтарі, він опинився в Росії після вторгнення на Донбас. Але після того, як він приєднався до Манчестер Сіті у 2016 році, він продовжував переживати хвилюючі вершини кар’єри, здобувши чотири чемпіонські титули за шість років, перш ніж перейти до Арсеналу, де він грав невід’ємну роль у їхній боротьбі за відзнаки", - йдеться в описі книги.

Крім того, у 2016 році Зінченко, який тоді грав в росії за Уфу, зняв кліп в рамках російського шоу Культ Тура. У ньому футболіст спробував себе в якості репера. У кліпі згадуються імена ведучих шоу (Юрій Дудь, Євген Савін та Сергій Шнуров), а також декілька російських футболістів.

Подружжя Зінченко відкрило ресторан у Києві: ціни кусаються, як акули 3

Нагадаємо, півзахисник збірної України Михайло Мудрик, найімовірніше, все ж має романтичні стосунки з російською фітнес-моделлю Віолеттою Грачовою. На це натякнула сама дівчина напередодні вирішального для "синьо-жовтих" матчу чемпіонату Європи з футболу-2024 із командою Словаччини.

1