В Україні розпочалася додаткова реєстрація на іспити в магістратуру та аспірантуру

Додаткова реєстрація триватиме з 17 по 21 червня 2024 року
В Україні розпочалася додаткова реєстрація на іспити в магістратуру та аспірантуру
Студент (фото: Pexels)
17 Червня 2024, 23:52
читать на русском

Вступники в магістратуру та аспірантуру, які не встигли зареєструватися для участі в єдиному вступному іспиті (ЄВІ) та єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ), зможуть зробити це в додатковий період. Він триватиме з 17 по 21 червня 2024 року. 

Для того, аби зареєструватися онлайн, абітурієнтам потрібно заповнити анкету для оформлення екзаменаційного листка із накладеним кваліфікованим електронним підписом. Також вступникам необхідно прикріпити документи. Зокрема, скановані або фотокопії документа, що посвідчує особу, зазначеного в анкеті-заяві, індивідуального ідентифікаційного номера, свідоцтво про здобутий ступінь вищої освіти, фотокартки та медичну довідку.

Якщо вступник пройшов успішну реєстрацію, він отримає сканкопію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену в анкеті. Якщо у листку будуть виявлені помилки або його не буде отримано протягом двох тижнів, абітурієнту необхідно звернутися до приймальної комісії.

Нагадаємо, у 2024 році вступ студентів до аспірантури відбуватиметься через конкурсні випробування, зокрема з іноземної мови.

Для вступу необхідно надати результати Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) за 2023 або 2024 рік. Водночас оцінка за іноземну мову має бути не менше ніж 130 балів. А на тесті загальної навчальної компетентності (ТЗНК) необхідно набрати не менше ніж 100 балів.

Результати ЄВІ будуть автоматично внесені до вашої картки в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО).

Дізнатись календар, програми та єдині вступні форми як для вступників магістратури, так і аспірантури можна на сайті УЦОЯО.

Читайте також