Як заробити більше в Hamster Kombat: поради користувачів

Учасники інтернет-спільнот розповідають про найефективніші стратегії заробітку в популярній грі Хамстер Комбат.
Як заробити більше в Hamster Kombat: поради користувачів
Хамстер Комбат
12 Червня 2024, 16:45
читать на русском

Hamster Kombat - черговий клон Notcoin, де ви заробляєте монети за тап по екрану, виконання завдань та прокачування пасивного видобутку.

Як заробити більше монет в Hamster Kombat

Розділ Mine. Купуємо картки та підвищуємо їх рівні для прокачування пасивного майнінгу - видобуток монет в автоматичному режимі коли гра не запущена, але не більше ніж 3 години поспіль. Чим більше ви купуєте карток та рівнів - тим більше заробляєте монет.

Розділ Friends. За кожного друга ви отримаєте 2т. або 25т. (преміум) монет. За підвищення рівня друга також отримаєте бонус.

Розділ Earn. Виконуємо одноразові завдання. Обираємо біржу BingX. Виконуємо Daily check-in 10 днів поспіль для отримання 6.6 млн монет.

Рівні. Після досягнення певної кількості монет ви отримуєте новий рівень, який дає додатковий мульти-тап, а також збільшення ліміту енергії.

Прокачка тапу. В розділі Boost можна прокачати Мультитап та ліміт енергії. В цій грі це не так важливо, краще інвестувати монети у прокачку пасивного доходу.

Що краще: більше монет чи швидкість пасивного доходу

В першу чергу прокачуйте пасивне добування. Чим більша швидкість добування, тим більше отримаєте винагород у майбутньому. Якщо на окремому телефоні запустити гру, ви будете отримувати монети 24/7 за рахунок пасивного видобутку.

Якщо немає телефону - встановити емулятор android та запустити гру на емуляторі. Можна також встановити автоклікер на android.

Таблиця апгрейдів карток

Ми створили окрему таблицю з усіма картками апгрейдів. Чим вище рейтинг - тим більш вигідна картка. Прокачуйте в першу чергу найвигідніші картки.

Щоденні combo

Щоденні завдання Hamster Kombat - в чому суть: кожного дня в розділі Mine з'являється завдання де потрібно знайти комбінацію з апгрейдів трьох карток. В якості бонусу - 5 000 000 поінтів.

Довідка : з початку червня 2024 року Hamster Kombat створила вражаючу базу користувачів, яка налічує близько 78 мільйонів гравців.

  • Hamster Kombat – це гра на тему хом'ячків на Telegram, яка дозволяє користувачам заробляти віртуальні криптовалюти, натиснувши на екран та виконавши різноманітні завдання.
  • У Хамстері Комбаті гравці беруть на себе роль CEO криптовалютної біржі та намагаються максимально збільшити ефективність своєї діяльності, збільшуючи володіння монетами.
  • Станом на початок червня 2024 року у грі зареєструвалося понад 30 мільйонів активних користувачів на день.

Читайте також

1