Застосунок "Дія.Офіс" запрацює в Україні для чиновників

"Дія.Офіс" допоможе цифровізувати роботу держслужбовців та зробити її більш прозорою
2 Грудня, 13:45

Кабінет міністрів підтримав запуск для держслужбовців "Дія.Офіс". Сервіс допоможе цифровізувати роботу та зробити її більш прозорою.

Про це повідомляє  пресслужба Міністерства цифрової трансформації України.

"Уряд підтримав запуск "Дії" для держслужбовців - "Дія.Офіс". Це унікальне середовище для працівників органів виконавчої влади та Секретаріату Кабміну. "Дія.Офіс" допоможе цифровізувати роботу держслужбовців та зробити її більш прозорою", - пише пресслужба.

Які послуги надаватиме "Дія.Офіс" на першому етапі:

  • отримання електронного посвідчення держслужбовця;
  • можливість проводити опитування й користуватись сервісами, які підвищать ефективність комунікації;
  • можливість авторизуватися на корпоративних ресурсах за допомогою "Дія.Підпису", що підвищить безпеку доступу до важливих документів чи файлів;
  • можливість переглядати інформацію про структуру держорганів та відповідальних за напрямки.

"У майбутньому в "Дія.Офіс" буде інформація по цілях кожного міністерства та Уряду загалом. Також у планах запустити на основі застосунку сервіс, де буде оцінка ефективності та КРІ для кожного держслужбовця - так суспільство зможе оцінити й ефективність його роботи, і актуальність цілей", - додав міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Нагадаємо, у "Дії" відтепер можна отримати англомовну версію деяких документів: закордонного паспорта, техпаспорта чи посвідчення водія.