Застосунок "Дія.Офіс" запрацює в Україні для чиновників

"Дія.Офіс" допоможе цифровізувати роботу держслужбовців та зробити її більш прозорою
Застосунок "Дія.Офіс" запрацює в Україні для чиновників
Застосунок Дія Фото: thedigital.gov.ua
2 Грудня 2023, 13:45
читать на русском

Кабінет міністрів підтримав запуск для держслужбовців "Дія.Офіс". Сервіс допоможе цифровізувати роботу та зробити її більш прозорою.

Про це повідомляє  пресслужба Міністерства цифрової трансформації України.

"Уряд підтримав запуск "Дії" для держслужбовців - "Дія.Офіс". Це унікальне середовище для працівників органів виконавчої влади та Секретаріату Кабміну. "Дія.Офіс" допоможе цифровізувати роботу держслужбовців та зробити її більш прозорою", - пише пресслужба.

Які послуги надаватиме "Дія.Офіс" на першому етапі:

  • отримання електронного посвідчення держслужбовця;
  • можливість проводити опитування й користуватись сервісами, які підвищать ефективність комунікації;
  • можливість авторизуватися на корпоративних ресурсах за допомогою "Дія.Підпису", що підвищить безпеку доступу до важливих документів чи файлів;
  • можливість переглядати інформацію про структуру держорганів та відповідальних за напрямки.

"У майбутньому в "Дія.Офіс" буде інформація по цілях кожного міністерства та Уряду загалом. Також у планах запустити на основі застосунку сервіс, де буде оцінка ефективності та КРІ для кожного держслужбовця - так суспільство зможе оцінити й ефективність його роботи, і актуальність цілей", - додав міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Нагадаємо, у "Дії" відтепер можна отримати англомовну версію деяких документів: закордонного паспорта, техпаспорта чи посвідчення водія.