Заступник глави МВС Гогілашвілі влаштував "розборки" з поліцією у Краматорську (відео)

Його автівку зупинили на блокпосту під час поїздки в зону ООС
11 Грудня, 11:27 3640

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі на блок-посту у Краматорську влаштував "розбірки", оскільки його автівку зупинили. Він прямував до зони ООС, а на вимогу правоохоронців зупинився не одразу.

Про це повідомляє "Перший блокпост".

Після зупинки автомобіля, Гогілашвілі почав погрожувати співробітникам правоохоронних органів: "Вы что не видите кто я? Я, бл*дь, не должен тратить время, доказывая, кто я". Після він почав їх ображати, поводитись нахабно та навіть лізти у бійку.

Під час інциденту Гогілашвілі поводився грубо та розкидався неприємними словечками, пише Инсайдер UA:

  • "Замминистра с таким е*алом, как у меня, он один всего";
  • "Очень приятно! - А теперь и я тебя знаю, но тебе это приятно не будет";
  • "Дружок, если бы ты повел себя по лЮдски, ты бы этого не услышал!";
  • "Что с вами люди, вы гоните что-ли? Вы гоните?"
  • "Скажи, мы с тобой не в одном месте работаем? - Ну МВД - Ну мы в одном месте работаем? - Ну... - Ты думаешь, со мной бандиты что-ли?!! - В 14 році тут були всі... "То есть ты думаешь, со мной какие-то бандисткие рожи?!!".

Зазначимо, що у Міністерстві внутрішніх справ Гогілашвілі займається темою наркотиків. Його дружина Марія Левченко – помічниця президента з бізнесу у минулому.

У 2020 році Гогілашвілі був нагороджений орденом за заслуги ІІІ ступеня. У декларації Гогілавшвілі зазначено, що він працював у Міжнародній антинаркотичній асоціації.

За інформацією джерела в МВС, після опублікованого відео та пов'язаного з цим скандалу, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський запропонував Гогілашвілі написати заяву за власним бажанням, однак він намагається через дружину натиснути на міністра та залишитися на своїй посаді.

Читайте також