Затори у Києві: на яких вулицях найбільше скупчення транспорту

Киянам пропонують пересісти на велосипеди та самокати
9 Квітня, 09:20 542

Через посилення карантинних обмежень у Києві доступ до громадського транспорту мають тільки мешканці міста, які отримали спецперепустки.

Столичні жителі, які не можуть скористатися метро, автобусами, тролейбусами чи трамваями, виїжджають на роботу та у справах на власних автівках, чи користуються послугами таксі. Через це Київ з понеділка, 5 квітня, стоїть у заторах зранку та увечері.

Сьогодні, 9 квітня, у столиці спостерігають затори на в'їзді та виїзді у місто, також автомобілі стоять у чергах по всьому Києву.

Онлайн-карта заторів у Києві infoportal.ua

Читайте також

Як видно на онлайн-карті заторів, найбільш "закорковані" в'їзди та виїзди у місто. Стоять у заторах водії у таких районах столиці, як Солом'янський, Дніпровський, Березняки, Святошинський, Печерський, Осокорки, Троєщина.

У найбільших заторах зупинився транспорт: на Набережно-Рибальській, проспекті Героїв Сталінграду,  на проспекті Бандери, проспекті Перемоги, проспекті Любомира Гузара, вулиці Набережно-Хрещатицькій, на проспекті Соборності, проспекті Миколи Бажана, вулиці Братиславській.

Тим часом користувачі соцмереж радять киянам пересісти на велосипеди та електросамокати. Користувач Фейсбуку Олександр Гречко зробив підбірку всіх сервісів Києва, які надають в оренду велосипеди та електросамокати, та запропонував киянам не витрачатися на дороге таксі (ознайомитися - за посиланням).


Нагадаємо, через введення нових карантинних обмежень у Києві поліціянти патрулюють місто та не допускають пасажирів до громадського транспорту без спецперепусток. Кияни та гості міста жаліються на завищені у кілька разів послуги таксі. Про це та більше читайте у нашому матеріаліЯк пройшов перший день локдауну в Києві: затори, перевірки і конфлікти.