Зеленський назвав країни Європи, які теж можуть постраждати від Путіна

Важливо
Європа втратила той важливий час, коли війну можна було зупинити та уникнути тисяч смертей
Важливо
4 Березня, 14:00 472

Президент Володимир Зеленський переконаний, що президент РФ Володимир Путін піде далі на країни Європи. Це станеться, якщо війну в Україні не зупинити зараз.

Про це Зеленський сказав під час спілкування з представниками світових ЗМІ 3 березня в Офісі президента.

За його словами, наступними цілями Путіна можуть стати Латвія, Литва, Естонія, Молдова, Грузія, Польща, і так до Берлінської стіни.

І потім, коли виключать Україну, це та сама енергетична зброя, щоб тиснути на Україну знову. Вести потужну ескалаційну риторику, яка наразі відбувається: скласти зброю, армія повинна стати на коліна, підняти руки, визнати все... Це початок, що буде далі. Якщо Україна не зупинить все це, якщо світ не об'єднається навколо рішучості України - я хочу подякувати країнам, які передають зброю, дійсно, ми вдячні, - сказав Зеленський.

Президент переконаний, що Європа втратила той важливий час, коли війну можна було зупинити та уникнути тисяч смертей.

Я вважаю це запізно, бо ми втратили цей термін, коли ми це просили, говорили. Цей термін коштує тисячі життів українців, отака вона ціна, і це абсолютна правда. Після України, якщо нас не станеться, буде Латвія. Запам'ятайте нашу зустріч: Латвія, Литва, Естонія, Молдова. Далі буде Грузія, далі буде Польща, і так вони будуть йти до Берлінської стіни, - зауважив Зеленський.

Нагадаємо, що Росія стала єдиною країною у світі за всю історію, яка владася до ядерного терору. Окупанти обстріляли Запорізьку АЕС з танків вночі 4 березня.

Читайте також