Зеленський відбув на Донбас - подробиці поїздки

Важливо
Президент зустрінеться з українськими військовими на передовій
Важливо
8 Квітня, 11:29 10182

Президент України Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку на Донбас.

Як повідомляє пресслужба глави держави, він відвідає передові позиції, де останнім часом систематично порушується режим всеосяжного та сталого припинення вогню і де внаслідок ворожих обстрілів загинули та були поранені українські захисники.

Зеленський їде на Донбас як верховний головнокомандувач, щоб поспілкуватися з військовими та підтримати бойовий дух захисників, - зазначили у Офісі президента.

Читайте також

Передбачається, що президент зустрінеться з українськими військовими, які несуть службу на передовій.

Нагадаємо, останній раз президент України Володимир Зеленський відвідував Схід України на початку березня, коли здійснив робочу поїздку до зони проведення Операції об’єднаних сил у Луганській області.

Після поїздки на Донбас глава держави розповів, що був на передовій разом з послами Франції, Німеччини, Британії, Канади, Швеції та тимчасовою повіреною у справах США.

Зеленський порадив українським політикам і представникам інших держав, які прибувають в Україну з візитами, відвідати фронт, аби зрозуміти, "що відбувається з нашою країною", оскільки не можна цього зрозуміти тільки "оцінкою мирної території".