Зеленський відбув на Донбас - подробиці поїздки

Президент зустрінеться з українськими військовими на передовій
Важливо
Зеленський відбув на Донбас - подробиці поїздки
Поїздка Зеленського на Донбас Фото: Офіс президента
8 Квітня 2021, 11:29
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку на Донбас.

Як повідомляє пресслужба глави держави, він відвідає передові позиції, де останнім часом систематично порушується режим всеосяжного та сталого припинення вогню і де внаслідок ворожих обстрілів загинули та були поранені українські захисники.

Зеленський їде на Донбас як верховний головнокомандувач, щоб поспілкуватися з військовими та підтримати бойовий дух захисників, - зазначили у Офісі президента.

Читайте також

Передбачається, що президент зустрінеться з українськими військовими, які несуть службу на передовій.

Нагадаємо, останній раз президент України Володимир Зеленський відвідував Схід України на початку березня, коли здійснив робочу поїздку до зони проведення Операції об’єднаних сил у Луганській області.

Після поїздки на Донбас глава держави розповів, що був на передовій разом з послами Франції, Німеччини, Британії, Канади, Швеції та тимчасовою повіреною у справах США.

Зеленський порадив українським політикам і представникам інших держав, які прибувають в Україну з візитами, відвідати фронт, аби зрозуміти, "що відбувається з нашою країною", оскільки не можна цього зрозуміти тільки "оцінкою мирної території".

1