Зеленський відреагував на смерть мера Кривого Рогу

Президент вимагає від правоохоронців перших результатів розслідування вже 16 серпня
15 Серпня, 19:03 741

Президент України Володимир Зеленський вимагає від правоохоронців 16 серпня повідомити перші результати розслідування смерті мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Про це він написав у своєму Телеграм-каналі.

Завтра заслухаю доповідь керівників правоохоронних органів щодо перших результатів розслідування обставин смерті міського голови Кривого Рогу, - написав він.

За словами Зеленського, "конкретну та перевірену інформацію матимемо після проведення експертиз та перших кроків слідства".

Триматиму цю справу під особистим контролем і наполягаю на регулярних звітах правоохоронців перед громадою Кривого Рогу. Щирі співчуття рідним і близьким Костянтина Павлова, - додав президент.

Нагадаємо, 15 серпня мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим на порозі його будинку у селі Вільне, що під Кривим Рогом. Однопартійці не вірять, що чоловік вчинив самогубство.

У Національній поліції повідомили, що встановлюють обставини смерті Криворізького міського голови. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Читайте також