Мера Кривого Рогу знайшли застреленим у власному домі

Павлов лежав у калюжі крові, поряд знаходилася рушниця
Головне
Мера Кривого Рогу знайшли застреленим у власному домі
Костянтин Павлов Фото: facebook.com/Konstantin.Pavlov.page
15 Серпня 2021, 17:30
читать на русском

15 серпня у селі Вільне, що під Кривим Рогом, знайшли тіло чоловіка у калюжі крові, а поряд - рушницю. Згодом стало відомо, що померлий - мер міста Костянтин Павлов.

Смерть Павлова підтвердив у телеграм-каналі його однопартієць, народний депутат від ОПЗЖ Вадим Рабіновіч. Він написав, що Павлова вбили. Версію самогубства він відкидає:

Якщо нам зараз почнуть розповідати, що весела, життєрадісна, віруюча людина Костянтин Павлов наклав на себе руки - в цю маячню ми вірити не будемо. Я розмовляв з ним два дні тому. Наші однопартійця розмовляли з ним вчора - він був веселий розповідав і розповідав про свої плани...

Місцеві ЗМІ пишуть, що тіло мера знайшли у нього вдома біля входу на веранду. Біля чоловіка лежала рушниця. Точної інформації поки немає - чи було це вбивство, чи самогубство.

Тим часом журналіст Олексій Таймурзін опублікував фото з місця трагедії.

Обережно! Фото 18+

Довідково: Костянтин Павлов народився 12 січня 1973 року в Кривому Розі. Керував містом з 17 грудня 2020 року. Був членом депутатської фракції "Опозиційна платформа — За життя".

У Національній поліції повідомили, що встановлюють обставини смерті Криворізького міського голови. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

На місці події перебувають керівник ГУНП в Дніпропетровській області Анатолій Щадило, начальник Криворізького районного управління поліції, слідчо-оперативні групи та криміналістична лабораторія. Також виїхала слідчо-оперативна група центрального апарату Національної поліції.

1