Зеленський відреагував на смерть мера Кривого Рогу

Президент вимагає від правоохоронців перших результатів розслідування вже 16 серпня
Зеленський відреагував на смерть мера Кривого Рогу
Будинок, де знайшли тіло мера Кривого Рогу Фото: https://t.me/taimurzin_oleksii/282?single
15 Серпня 2021, 19:03
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський вимагає від правоохоронців 16 серпня повідомити перші результати розслідування смерті мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Про це він написав у своєму Телеграм-каналі.

Завтра заслухаю доповідь керівників правоохоронних органів щодо перших результатів розслідування обставин смерті міського голови Кривого Рогу, - написав він.

За словами Зеленського, "конкретну та перевірену інформацію матимемо після проведення експертиз та перших кроків слідства".

Триматиму цю справу під особистим контролем і наполягаю на регулярних звітах правоохоронців перед громадою Кривого Рогу. Щирі співчуття рідним і близьким Костянтина Павлова, - додав президент.

Нагадаємо, 15 серпня мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим на порозі його будинку у селі Вільне, що під Кривим Рогом. Однопартійці не вірять, що чоловік вчинив самогубство.

У Національній поліції повідомили, що встановлюють обставини смерті Криворізького міського голови. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Читайте також

1