Зеленський запропонував представникам Facebook відвідати Україну та відкрити тут офіс

Важливо
Президент запросив представників Facebook відвідати "Дія. Саміт"
Важливо
28 Вересня, 12:22

Президент України Володимир Зеленський під час відеоконференції з головною операційною директоркою компанії Facebook Шеріл Сендберг та віце-президентом Facebook Ніком Клеггом запросив їх відвідати "Дія. Саміт" у Києві 29 листопада. Також він запропонував відкрити офіс Facebook в Україні.

Про це повідомили в пресслужбі глави держави.

Це було б серйозною підтримкою діджитал-напряму в Україні. Ми впевнені, що будемо першими у Європі щодо реалізації всіх цифрових послуг. Ваш приїзд був би дуже добрим сигналом, - сказав Володимир Зеленський.

Зі свого боку Шеріл Сендберг заявила, що сподівається на майбутню співпрацю з Україною.

Ми прагнемо надавати найкращі послуги та підтримку нашим українським користувачам. Це відображається у різних діях компанії, включно з нещодавнім запуском Facebook AMBER Alert в Україні, і ми сподіваємось у майбутньому зміцнити нашу співпрацю, - повідмила Сендберг.

Зазначили, що віце-президент Facebook Нік Клегг зауважив, що завдяки оперативній роботі компанії у світі було зірвано 150 операцій, що стосувалися поширення дезінформації щодо пандемії COVID-19 та впливали на суспільну думку, серед яких 18 - в Україні.

Додали, що учасники відеоконференції обговорили питання відкриття R&D-центру Facebook в Україні.

Нагадаємо, Facebook запустить в Україні новий інструмент, який сповіщатиме батькам про зниклих дітей в країні. Він матиме назву AMBER Alert.

Читайте також