Зеленський запропонував представникам Facebook відвідати Україну та відкрити тут офіс

Президент запросив представників Facebook відвідати "Дія. Саміт"
Важливо
Зеленський запропонував представникам Facebook відвідати Україну та відкрити тут офіс
Володимир Зеленський (фото: пресслужба глави держави)
28 Вересня 2021, 12:22
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський під час відеоконференції з головною операційною директоркою компанії Facebook Шеріл Сендберг та віце-президентом Facebook Ніком Клеггом запросив їх відвідати "Дія. Саміт" у Києві 29 листопада. Також він запропонував відкрити офіс Facebook в Україні.

Про це повідомили в пресслужбі глави держави.

Це було б серйозною підтримкою діджитал-напряму в Україні. Ми впевнені, що будемо першими у Європі щодо реалізації всіх цифрових послуг. Ваш приїзд був би дуже добрим сигналом, - сказав Володимир Зеленський.

Зі свого боку Шеріл Сендберг заявила, що сподівається на майбутню співпрацю з Україною.

Ми прагнемо надавати найкращі послуги та підтримку нашим українським користувачам. Це відображається у різних діях компанії, включно з нещодавнім запуском Facebook AMBER Alert в Україні, і ми сподіваємось у майбутньому зміцнити нашу співпрацю, - повідмила Сендберг.

Зазначили, що віце-президент Facebook Нік Клегг зауважив, що завдяки оперативній роботі компанії у світі було зірвано 150 операцій, що стосувалися поширення дезінформації щодо пандемії COVID-19 та впливали на суспільну думку, серед яких 18 - в Україні.

Додали, що учасники відеоконференції обговорили питання відкриття R&D-центру Facebook в Україні.

Нагадаємо, Facebook запустить в Україні новий інструмент, який сповіщатиме батькам про зниклих дітей в країні. Він матиме назву AMBER Alert.

Читайте також

1