Алексей Гончаренко отдыхает в дорогом отеле Египта

4 апреля, 13:46 224

Депутат від фракції БПП Олексій Гончаренко був помічений під час відпочинку на популярному єгипетському курорті Шарм-еш-Шейх.

Про це журналістам ІНФОРМАТОР а повідомили українські відпочивальники, надіславши відповідний відео-доказ.

Також джерело видання зазначає, що депутат з родиною зупинився в одному з найдорожчих готелів курорту – 4 Seasons, який належить до світової мережі закладів класу “люкс”.

Вартість стандартного двомісного номера у цьому готелі становить від 300 до 700 доларів США за добу. За 10 днів відпочинку у такому готелі відповідно доведеться заплатити від 3 до 7 тисяч американських доларів.

Однак окрім “стандартних” номерів, 4 Seasons також пропонує “Президентські” та “Королівські” апартаменти вартістю 5,5 та 8,5 тисяч доларів за ніч відповідно.

Нагадаємо, Олексій Гончаренко з 2005 по 2014 роки був членом “Партії регіонів”. Після подій Революції Гідності депутат вийшов зі складу партії Януковича.

Також депутат був помічений у сприянні сепаратистським рухам в Одесі, за що у 2016 року проти нього було відкрито кримінальне провадження за статтею 110 кримінального кодексу України — «посягання на територіальну цілісність і недоторканність України», а також за статтею 161 — «порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, належності і їх ставлення до релігії».

Раніше користувачі соціальних мереж кепкували з того, що депутата Олексія Гончаренка викрали невідомі, а колега парламентаря Михайло Добкін назвав його “мерзенною тварюкою”.

По материалам informator.news

1