Ігор Мосійчук розповість правду про бійку з Сергієм Шаховим, лікарів і геїв?

19 августа, 12:02

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук розповів, що донедавна лікарі категорично забороняли йому будь-які фізичні навантаження, і тільки тиждень тому (якраз перед бійками з нардепами) дозволили йому розпочати "невеликі тренування".

Про це Мосійчук написав у своєму Facebook.

«Тут деякі потвори (бо люди навряд чи на таке здатні) насміхаються з моїх окремих фізичних вад і з того, як я впав після того, як мене неочікувано та з підтишка, підло штовхнув Сергій Шахов», - розповів Мосійчук.

«Хочу нагадати, що за останні декілька років я переніс 7 складних хірургічних операцій (тільки за останній рік після замаху на моє життя 5 хірургічних операцій) і схуд на 120 кг. В тілі ношу титанову пластину та імплант.

Звичайно, після такого стресу моє тіло перебуває в далеко не естетичному вигляді і, відповідно, не найкращій фізичній формі. До пластичних хірургів не звертався і звертатися не збираюсь. Насміхатися над цим можуть лише потвори, покидьки та вороги! Бог бачить все і по ділах та вчинках судить всіх нас!», - наголосив нардеп.

Також Мосійчук зазначив, що донедавна лікарі категорично забороняли йому будь-які фізичні навантаження і тільки тиждень тому дозволили розпочати невеликі тренування.

«А відмінним зовнішнім виглядом я завдячую своєму стилісту - своїй коханній дружині Владі, яка окрім цього за сумісництвом є моїм радником, психотерапевтом і просто другом, за що я їй щиро вдячний!», - додав радикал.

Свої емоції Мосійчук продемонстрував багатьма емоджі.

Як уже повідомлялося, 16 серпня ввечері народні депутати Ігор Мосійчук («Радикальна партія») і Сергій Шахов (депутатська група «Воля народу») побилися в ефірі одного з українських телеканалів.

Бійка почалася зі слів Шахова про те, що Мосійчуку не варто відвідувати гей-паради.

Перед цим Мосійчук побив тростиною нардепа від БПП Сергія Лещенка на тлі розмов про орієнтацію Олега Ляшка.

Згодом лідер Радикальної партії Олег Ляшко публічно висварив Мосійчука. Натомість останній засипав свого лідера компліментами.

Джерело: Вголос

1