Олег Кришин: дослідження «одного з найбільш народних вітчизняних продуктів – кільки в томаті»

10 ноября, 17:19

АНО «Російська система якості» (Роскачество) провела дослідження «одного з найбільш народних вітчизняних продуктів – кільки в томаті» і визначила переможцем консерви заводу «Пролів» з Керчі, опосередкованим власником якого є народний депутат України Олег Кришин.  На другому місці – консерви «За Родину», вироблені в Калінінграді. Про це повідомляє сайт  Центр журналістських розслідувань з посиланням на Сайт міста Сімферополя.

Фахівці Роскачества закупили для свого дослідження консерви кільки обсмаженої в томатному соусі виробництва 10 «популярних у росіян торгових марок». Вивчивши продукти за 53 показниками якості і безпеки, експерти склали рейтинг для споживачів. Кращою кількою в томаті визнані консерви ТОВ «Рибоконсервний завод «Пролів» з Керчі (4,36 бала) і «За Родину», м.Калінінград (4,26 бала). «Вони повністю підтвердили відповідність вимогам ГОСТу і відстояли право називатися якісним продуктом», – відзначили в Роскачестве.

ТОВ «Керченський рибоконсервний завод «Пролів» після анексії Криму Росією був зареєстрований в держреєстрі РФ на офшорну компанію  Бартон сейлз лімітід, Британські Віргінські острови.

В українському держреєстрі засновником ТОВ «Пролів» на момент окупації Криму було ТОВ з іноземними інвестиціями «ЦМК», а керівником – Олег Кришин, який вийшов з органів управління компанії після обрання народним депутатом України (фракція «Народний фронт»).

На сьогодні власником і бенефіціаром ТОВ «Пролів», юридична адреса якого в 2014 році був змінений з Керчі на Дніпро, в українському реєстрі вказана компанія Міллвью пропертіз ЛТД, Британські Віргінські острови.

У деклараціях про доходи народного депутата Олега Кришина вказана компанія Leedlend LTD, кінцевим бенефіціаром якої був його батько – Юрій Кришін. Адреса компанії, вказаній в декларації Кришина, збігається з адресою власниці ТОВ «Пролів»: у них одна поштова скринька – бокс 146 (Trident Chamders, P.O Box146, Road Town, Tortola,British Virgin Islands).

Джерело: Имеется Мнение