Станіслав Березкін: дочка депутата, підозрювана у викраденні $20 млн втекла в Монако?

8 ноября, 17:23

Дочка депутата Верховної Ради Станіслава Березкіна ( "Воля народу") Вікторія, яка підозрюється в розкраданні 20 млн доларів кредиту Ощадного банку, втекла в Монако. Про це Українським Новинам повідомило джерело в правоохоронних органах.

"Ми встановили, що вона вилетіла в Монако", - сказав він. За його словами, Березкіна втекла в той же день, коли в справі відбулися затримання шести підозрюваних, в тому числі і сина депутата. У зв'язку з втечею правоохоронні органи мають намір оголосити дочка Березкіна в розшук.

Крім того, співрозмовник повідомив, що ймовірно у вівторок генпрокурор Юрій Луценко внесе до Верховної Ради подання про зняття недоторканності з депутата Березкіна. Як повідомляли Українськi Новини, депутат Березкін заперечує свою причетність і причетність своєї родини до розкрадання 20 млн доларів кредиту Ощадбанку. Син депутата Максим і ще 5 підозрюваних у справі внесли встановлені судом застави і вийшли з СІЗО. Тим часом САП вирішила не оскаржувати арешт і заставу для підозрюваних у розкраданні $ 20 млн Ощадбанку.

Деталі: https://ukranews.com/