Семен Семенченко в прямому ефірі звинуватив Володимира Омеляна в самопіарі

21 августа, 13:24

Усі заяви про припинення залізничного сполучення із Росією – простий піар Нам чотири роки розповідали що це зробити неможливо. Натомість тепер влада заявляє, що така ініціатива – відповідь на дії РФ у Азовському морі. Тож цей піар нічим не допоможе країні.
Таку думку в ефірі проекту «Гра Z вогнем» на телеканалі ZIK висловив народний депутат України (партія «Самопоміч») Семен Семенченко.

Він переконаний: заяви міністра інфраструктури Володимира Омеляна про необхідність припинення залізничного сполучення із РФ – просто піар. Тож нардеп порадив українцям розібратись, чиї слова приводять до результатів, а чиї – ні.

«На благо держави піде тільки те, що буде доведене до кінця. Якщо ми зараз воюємо то й повинні припинити торгівлю із агресором, зупинити пасажирське сполучення із РФ, повністю конфіскувати російське майно, що перебуває на території України, зроби так, щоб діти депутатів та чиновників йшли на фронт, як і всіх нормальних людей», – заявив Семенченко.

Тож,за його словами, після такої низки заходів усі, навіть ті, хто їздить зараз в Росію, будуть зовсім по-іншому ставитись до такої держаної політики.

«Не можна протягом усіх чотирьох років війни говорити, що ми не припинимо, транспортування, а потім розповідати, що на блокування Азовського моря відповідаємо розірванням залізничного сполучення. Це ніяк нам не допоможе. Адже, по-перше: не буде реалізовано, а, по-друге: це дурня. Люди просто поїдуть через інші дороги», – переконаний нардеп.

Тож він зазначив: разом із введенням військового стану припинення пасажирських перевезень було б дуже доречним. Натомість без інших відповідних заходів, такі дії будуть беззмістовними.

«Цей піар ніяк не допоможе країні», – підкреслив Семен Семенченко.

Джерело: ZIK