Віктор Бондар вважає зайвими 250 народних депутатів (відео)

21 августа, 21:54

З понад 400 обраних нардепів, практично 250 – абсолютно недосвідчені люди. Вони не мають хорошої базової освіти, нічого не створювали і ніде не працювали. Ці народні обранці – це баласт для країни, який тягне Україну на дно.

Про це в ефірі програми «Vox populi» (19.15 – 20.00 на телеканалі ZIK) заявив народний депутат України 8-го скликання Віктор Бондар.

Як повідомлялося, попри численні обіцянки Верховна Рада не спромоглася прийняти Виборчий кодекс із відкритими списками.

«Подивіться на останній парламент і на те, що відбувається. На жаль, з 400 з гаком людей, яких набрали, практично 250 – абсолютно недосвідчені люди. Вони не мають хорошої базової освіти, вони в житті нічого не створювали і ніде не працювали. Подивіться, що вони говорять, і що вони приносять для країни. Ці 200-250 чоловік – це по суті баласт для країни, який сьогодні тягне Україну на дно», – зазначив нардеп.

Пан Бондар запевнив, що буде пропонувати власний список дуже професійних і достойних людей, які будуть відомі більшості громадян.

«Кожен має бути авторитетним у своїй галузі, і за кожним будуть стояти мільйони», – сказав Бондар.

За його словами, він радить всім піти на вибори, бо якщо не ходити, то в країні нічого не зміниться.

«Влада буде знати, в якому селі люди поїхали на заробітки, кого нема на місцях. Такі списки будуть, і за ними можуть попрацювати з головами сільських рад, депутатами і комісіями. Ми можемо опинитися в ситуації, коли багато людей, які виїхали на заробітки чи не прийшли на вибори, віддають свій голос за тих, хто зможе цим маніпулювати», – переконаний гість програми.

Джерело: Zik