Смертельна ДТП у Хмельницькій області: згоріло три автомобілі

Внаслідок аварії загинули чотири людини, а водія вантажівки затримали
Смертельна ДТП у Хмельницькій області: згоріло три автомобілі
Фото: hm.npu.gov.ua
15 Травня 2021, 15:36
читать на русском

У Хмельницькій області сталася масштабна дорожньо транспортна пригода за участю трьох транспортних засобів. Ймовірно, загинули чотири людини.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Аварія сталася у суботу, 15 травня, близько 07:00 години ранку на автодорозі "Житомир — Чернівці", поблизу с. Веселівка Хмельницького району.

Попередньо правоохоронці з'ясували, що водій вантажного автомобіля DAF з причепом виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter та легковим автомобілем Opel Combo. Причіп вантажного автомобіля перекинувся, притиснувши Mercedes-Benz Sprinter і Opel Combo.

В результаті зіткнення усі транспортні засоби зайнялися. Рятувальникам вдалося погасити пожежу, після чого слідчо-оперативна група змогла приступити до огляду місця події.

Зазначається, що загинули водії та пасажири автомобілів, що опинилися під причепом вантажівки. За попередніми даними загиблих четверо.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Водія вантажного автомобіля затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розслідування триває.

Нагадаємо, що 13-го травня, близько 12-ї години дня на автошляху Решетилівка-Кобеляки-Царичанка-Дніпро, поблизу села Гайове Кобеляцької територіальної громади у ДТП загинули двоє журналістів.

Читайте також

1