Час відпустити минуле: гороскоп на вересень для усіх знаків зодіаку

Вересень ідеально підходить для підбиття підсумків і наведення ладу у всіх сферах життя, чим і необхідно скористатися. Певна пристрасність натури, яка буде притаманна всім без винятку, може ускладнити стосунки з близькими людьми, тому бажано виявити стриманість.
Ексклюзив
Час відпустити минуле: гороскоп на вересень для усіх знаків зодіаку
вересень
29 Серпня 2023, 06:16

Овен

У взаєминах із партнерами – як діловими, так і особистими – головне, повага, інакше досягти взаєморозуміння не вдасться. На глобальні професійні проєкти не варто замахуватися, максимум, на що вистачить сил і ресурсів – це рутинні, але необхідні справи й наведення ладу в документах і на робочому столі. Бажано також зайнятися здоров'ям – профілактика є найкращим рішенням.

Творчі проєкти та плани підуть вгору. Цей місяць буде особливо продуктивним для вас і вдача буде на вашій сторони. Овни будуть багато часу приділяти роботі, проте, гороскоп також радить не забувати приділяти час сім’ї. Ближче до середини місяця варто здійснити покупки, які давно відкладались.

В особистому житті все буде складатись наче пазл. В парах буде панувати мир, довіра і спокій. А самотнім Овнам у другій половині місяця може пощастити зустріти велике кохання.

Ви можете перебувати у стані внутрішнього конфлікту із самим собою, але саме у вересні легше скоригувати такий стан. Важливо прийняти те, що ідеальних партнерів не буває і тоді все стане на свої місця, а у сфері романтики, кохання, сімейних стосунків буде мир та щастя.

Телець

Темою місяця стане виправлення помилок, зроблених раніше як у професійному, так і в особистому житті: без цього піти вперед у майбутньому не вдасться. Найбільш успішними у вересні стануть ті, чия професія пов'язана з творчістю, решті зірки радять підходити до вирішення робочих питань із креативної точки зору. Радість принесуть діти – вони досягнуть успіхів у навчанні та спорті.

Цей місяць буде ідеальним, щоб пізнавати себе. Зірки радять будувати плани, але не поспішати з їх втіленням у життя. Також у цьому місяці будуть налагоджуватись стосунки з людьми. Не бійтесь заводити нові знайомства, оскільки, вони виявляться корисними у майбутньому.

Тельцям в цьому місяці треба звернути увагу на почуття свого партнера і якомога швидше вирішувати конфлікти. Самотнім Тельцям зірки пророкують знайомство з привабливою людиною, але радять не поспішати зі стосунками.

Від початку вересня гальмуються справи, що стосуються любовної сфери, сімейних питань, але не переживайте, у другій половині місяця все зміниться на краще. Не поспішайте зав'язувати нові взаємини, оскільки вони навряд чи будуть довговічними. Проте для відновлення та роботи над взаєминами — період чудовий. Сприятливий місяць для весіль, початку спільного проживання. Настав час вдихнути свіжого повітря та оживити партнерство, яке згасло під вагою обов'язків, непорозуміння та сварок.

Близнята

Гороскоп для Близнюків прогнозує в цьому місяці багато відповідальних справ та обов’язків. Вам треба бути уважним і правильно планувати свій час, справи, ресурси та гроші. Близнюки можуть відчувати себе як у гонці, але ближче до кінця місяця напруга почне спадати.

У партнерських стосунках все буде стабільно, проте будьте обачливі, через стрес ви можете випадково зачепити своїх рідних. Вільні Близнюки не матимуть часу на нові знайомства, проте, несподівано може приглянутись хтось зі знайомих.

Стосунки з коханою людиною можуть зайти в глухий кут – щоб цього не сталося, потрібно виявляти терпіння, інакше відсутність взаєморозуміння може призвести до розриву. Сили – як моральні, так і фізичні – бажано витратити не на трудові подвиги, а на облаштування власної оселі, де завжди можна знайти роботу, головне – знайти завдання для членів родини.

Багатьох торкнеться повернення минулих проблем особистого життя. Колишні можуть нагадати про себе, але далеко не всім Близнятам це приємно. Ви можете відчувати сумніви у своїх бажаннях та планах, також спливає питання самоцінності, своєї ролі у стосунках. Якщо у вас вже заплановано весілля чи романтичну подорож, обов'язково додайте до цих заходів оригінальності! І будьте готові посилено працювати над стосунками у спільному житті. Немає перешкод для повторного одруження, навіть із тим самим партнером.

Рак

Вересень обіцяє бути випробуванням у соціальній сфері. Старайтесь спілкуватись з людьми, мирно взаємодіяти, а конфлікти вирішувати дипломатичним шляхом. Зірки попереджають - не смійте маніпулювати. Це може призвести до розриву важливих контактів.

Зустріч із людьми з минулого допоможе вирішити проблеми сьогодення – передусім професійні й фінансові, тому необхідно уважно поставитися до їхніх зауважень і рекомендацій. Містичний складник вересня дозволить представникам знака розкрити якусь таємницю з життя – свого чи рідних, а як розпорядитися цими в усіх розуміннях цінними знаннями – питання вибору кожного з них.

В цьому місяці Раки будуть потребувати підтримки та ніжності від свого партнера більше, ніж зазвичай. Не соромтесь казати своєму партнеру про свої потреби. Самотні Раки мають великий шанс знайти кохання, Венера на вашій стороні.

Ностальгія, а в деяких випадках навіть меланхолія, буквально витатиме в повітрі. Погортати фотографії ввечері стане чудовою ідеєю проведення часу. Перша половина вересня принесе значно більше вихідних, аніж ви розраховували, але їх можна вважати справжнім подарунком! Адже з'явилася можливість провести цей час пасивно та розслаблено, приділяючи більше часу дітям, дружині, романтичному партнерові. Дружні та романтичні зв'язки будуть зав'язуватися миттєво та виявляться сприятливими.

Лев

Успіх сприятиме представникам знака у всіх сферах життя, але особливо варто звернути увагу на особисте життя – тут вдасться вирішити навіть ті завдання, які здавалися безнадійними. У фінансовому плані успішними стануть лише ті операції, які будуть проведені в другій половині місяця, зате їхній результат перевершить усі очікування, тож краще не поспішати – зірки винагородять терплячих.

Ви легко впливете в новий сезон року. Вам не буде доставляти труднощів організувати роботу і залишати достатньо вільного часу на особисте життя. Високий шанс в цьому місяці бути душею колективу, заряджати навколишніх позитивом і енергією.

У коханні все буде так само легко і гладко. У стосунках вас чекає нове дихання, увага і романтичні побачення, а самотніх Левів чекає зустріч з людиною, яка вкраде їх серце. Посилюється ваш магнетизм і підвищується оптимістичний погляд на життя та оточення. Потенційні партнери прагнуть потрапити у поле зору, поспілкуватися, зробити комплімент. Навколо вас багато людей, але саме тому може виникнути психологічна втома. Намагайтеся бути м'якими, неквапливими, утримайтеся від пліток і метушні. Завдяки особистої чарівності ви зможете вирішити свої матеріальні питання, набути популярності, просунути свій проєкт.

Діва

На перший план вийде улюблена справа – наведення ладу, яке стосуватиметься усіх сфер життя – від професії та особистих стосунків до документів і папок на робочому столі. Від усього непотрібного, що вдасться виявити під час прибирання, варто негайно позбутися – цей процес очистить енергетику навколишнього простору та якісно покращить існування.

Гороскоп прогнозує сильний розвиток у соціальному та особистісному плані. Ви можете познайомитись з людьми, які будуть корисними у майбутньому. Також ви будете багато часу проводити зі знайомими та друзями. Не відмовляйтесь від запрошення на вечірку в вересні - ви отримаєте особливе задоволення від часопроведення.

В особистому житті вас чекає рутинізація і можливо, вам буде не вистачати нових емоцій. Самотні Діви будуть зустрічати багато приємних людей, але гороскоп не радить підпускати їх ближче.

У особистому житті настає час змін. І насамперед вони торкнуться побуту, місця проживання. Багато представників вашого знака з'являться плани влаштувати своє життя інакше. Це може бути переїзд, ремонт, новий роман, народження дитини. Неодружені чоловіки та жінки будуть захоплені легкими, приємними знайомствами, які закінчаться довгостроковими стосунками. Закохані пари можуть зважитися на спільне проживання, а в майбутньому воно стане першим кроком до щасливого шлюбного союзу.

Терези

Як відомо, восени й курчата курми будуть, тому початок вересня – час для підбиття попередніх підсумків року та завершення справ, які з якоїсь причини не були завершені вчасно. Друга половина місяця є сприятливою для реалізації професійних і бізнес-проєктів, за які представники знака візьмуться з ентузіазмом – він гарантує високий результат.

Цей місяць принесе багато енергії. Всі плани та проєкти будуть мати успіх, а також можливе підвищення на роботі. Варто спробувати нове хобі. Це може стати новою жилкою для прибутку.

В стосунках ви можете бути дещо категоричними до свого партнера, зірки радять вирішувати конфлікти дипломатичним шляхом і дослухатись до слів другої половинки. Самотні Терези сфокусовані на стабільності та кар’єрі, тому нові знайомства навряд принесуть кохання.

У сімейних стосунках та романтичній сфері відбудеться багато важливих подій. Час, проведений наодинці з коханою людиною, допоможе згладити гострі кути. Зірки радять закінчити старі стосунки, які довго не розвиваються та подивитися на всі боки. Наявні стосунки вимагають максимум уваги та особистих трансформацій. Зрослі кар'єрні амбіції можуть серйозно шкодити близькості та розумінню. Візьміть таймаут, щоб усе осмислити, а час все розставить по своїх місцях.

Скорпіон

На початку осені нагадає про себе хтось зі старих друзів – спілкування з ним принесе не лише спогади про минуле, а й можливість просування кар'єрними сходами – такого поняття, як протекція, ще ніхто не скасовував. Вдалими виявляться будь-які публічні виступи: з одного боку, вони дозволять переконати аудиторію у своїй правоті, з іншого – зроблять представників знака знаменитими.

Нові справи та обов’язки можуть змушувати вас почуватись розгубленими. Не спішіть приймати важливі рішення і не конфліктуйте з навколишніми. Цей місяць - хороший шанс, щоб розібратись у собі.

В особистому житті можуть бути неприємності, через гонитву до ідеалів. Прислухайтесь до свого партнера і старайтесь не провокувати конфліктні ситуації. Самотні Скорпіони можуть потрапити в авантюрні пригоди, але зірки прогнозують, що нічого крім уроків це не принесе.

У шлюбному союзі можливі непорозуміння та сварки на ґрунті ревнощів та побутових проблем. Спробуйте тактику очікування у взаєминах, можливо, вам дуже сподобається спостерігати за партнером. Про себе нагадають колишні кохані, проте не варто піддаватися спокусі повернутися до колишніх стосунків. Проблеми можуть виникнути з далекими та близькими родичами, в основному – це фінансові питання.

Стрілець

Літо було дуже бурхливим і насиченим, проте вересень принесе стабільність, хоч і наповнену нових вражень. Можуть виникнути несподівані проблеми, зірки радять не боятись звернутись за допомогою до близьких.

Авторитет, який зросте завдяки блискуче виконаному професійному завданню, не стане величиною постійною – його треба буде час від часу підтримувати, доводячи керівництву й колегам свою спроможність. Відсутність порозуміння з людьми навколо може ставити в недвозначні ситуації, тому краще вкотре перепитати, ніж посваритися через порушення "зв'язку".

В особистому житті кохання буде переслідувати Стрільців. В парах буде багато ніжності та любові, а самотні зможуть закохатись, немов вперше.

У вересні доведеться розриватися між домом та роботою. Сімейні пари поринають у рутинні справи на кшталт турботи про дітей, покупок для дому, спільного господарства. Сконцентруйтеся на творчих заняттях разом із дітьми – це допоможе відволіктися від проблем. Ті, хто зараз закоханий, будуть надто емоційними та квапливими. У молодих представників знака з'являться плани, зі шлюбом та створенням сім'ї, з нерухомістю. Поки що це лише плани, але багато із задуманого зараз отримає реалізацію в недалекому майбутньому.

Козоріг

Перша частина місяця буде зайнята роботою. Вам доведеться дуже прискіпливо планувати свій час, щоб не потрапити в неприємності. Друга частина місяця стане вільнішою, зірки радять присвятити цей час своїм захопленням, а також сім’ї.

Найголовніше – порозумітися з керівництвом, інакше воно може серйозно ускладнити роботу над новим проєктом, на який представники знака покладають серйозні професійні й фінансові надії. У подорожі потрібно вирушати не раніше середини місяця, інакше накладок і непорозумінь у дорозі не уникнути, а отже, відпочинок може виявитися зіпсованим.

Коли графік стане вільнішим, між закоханими завирує пристрасть. Гороскоп радить піти на якісь авантюри та розбавити буденність. Самотні Козероги мають великий шанс зустріти людину, з якою проведуть решту свого життя.

Зайнятим людям необхідно більше часу проводити зі шлюбним партнером. Засмучувати вас будуть майнові суперечки та розбіжності з чоловіком. Напади ревнощів та образ можуть сильно зіпсувати романтичний настрій, тому наберіться терпіння і не поспішайте з висновками. Не виключено, що ваша допомога знадобиться комусь із колишніх партнерів, близьких родичів, друзів. Зірки рекомендують усіляко зміцнювати стосунки з рідними. Іноді родичі будуть настроєні вороже, але наберіться терпіння, щоб не провокувати конфлікт.

Водолій

Життя поступово починає налагоджуватися, але сил для активних дій ще недостатньо, тому до серйозних проєктів братися не варто – для "розминки" цілком підійде некваплива робота. Деяке спотворення свідомості, яке буде властиве в цей час представникам знака, не дозволить сприймати обставини реально, тому серйозних рішень наразі краще не ухвалювати.

Цей місяць принесе багато хороших новин. Ви зможете суміщати корисне з приємним, досягати висот у всіх сферах життя і при цьому залишати вільний час для себе. Також вересень - хороший період для духовного розвитку.

Вам треба проявляти більше уваги та зацікавленості до свого партнера, щоб зберегти спокій у стосунках. Самотні Водолії зможуть зацікавитись вже знайомими людьми, але навряд це дійде до серйозних стосунків.

Цей період не підходить для планування весільної урочистості та укладання шлюбу, а також серйозних розмов про спільне майбутнє. Особливу увагу приділіть дітям, намагайтеся частіше говорити з ними щиро. Зверніть увагу на їхнє навчання, і ваші зусилля дадуть відмінні результати. Можливо, саме цього місяця ви зможете знайти здоровий баланс між роботою та сім'єю. Гармонію в парі та сім'ї можна закріпити спільною поїздкою. Якщо самотні спробують вийти із зони свого комфорту, то щаслива зустріч забезпечена.

Риби

Вересень ідеальний місяць для змін. Гороскоп радить змінити обстановку, можливо, зробити ремонт або навіть змінити помешкання. Всі плани та мрії будуть втілюватись в життя, супроводжуючись особливим успіхом.

Усього, що віджило свій вік, необхідно позбутися, інакше воно тягнутиме представників знака назад. Причому це стосується усіх сфер життя – однаково небажано займатися роботою, яка не має перспектив, і продовжувати стосунки, які припинили тішити. Щоправда, ухвалювати серйозні рішення треба лише у другій половині місяця – в першій легко помилитися.

Успіх у коханні цього місяця гарантований, особливо тим, хто давно самотній і перебуває у пошуку. Старі рани затяглися, страхи пішли і, мабуть, ви знову готові куштувати. Долеве знайомство може статися в розслабленій атмосфері. Незабаром коло знайомих значно розшириться, і серед них можна буде знайти того, хто стане справжньою опорою та підтримкою на довгі роки. Якщо є тріщини в наявних стосунках, які не дають спокою, намагайтеся розібратися з ними у вересні.

В особистому житті Рибам буде не вистачати емоційного зв’язку з партнером. Ви можете потребувати підтримки партнера для впевненості у змінах. Самотні жінки й чоловіки будуть схильні повертатися до колишніх стосунків в яких, на їх погляд, залишились не до кінця розв'язанні питання і виговорені образи.

Читайте також

1