17,5 мільйонів доходу за рік: глава Мінстратегпрому Камишін торгує біткоїнами

Камишін також має житловий будинок та земельні ділянки у Черкаській області, а також орендує квартиру в Києві, площа якої становить 228 кв. м.
17,5 мільйонів доходу за рік: глава Мінстратегпрому Камишін торгує біткоїнами
Олександр Камишін (Фото: Латифундист)
30 Січня 2024, 16:45
читать на русском

У 2023 році міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін зафіксував дохід у розмірі 17,46 млн гривень від продажу криптовалюти Bitcoin та 19,3 млн гривень від державних цінних паперів.

Це відзначається у його щорічній декларації за минулий рік.

Камишін також вказав на заробітну плату у розмірі 3,18 млн гривень за керівництво "Укрзалізницею" та 890 тис. гривень за посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Серед інших складових його доходів у 2023 році були 5,15 млн гривень дивідендів від ТОВ "Компанія з управління активами "Фортіор Капітал", 198,8 тис. гривень процентів від "ОТП Банку" та 169,3 тис. гривень процентів від "ПУМБу".

У порівнянні з 2022 роком, його дохід від продажу криптовалюти зріс, а загальний фінансовий стан цінився в різних валютах на банківських рахунках та у готівці. Камишін також вказав на власність житлового будинку та земельних ділянок у Черкаській області, а також на оренду квартири в Києві, площа якої становить 228 кв. м. Інші активи, такі як брокерський рахунок і залишки криптовалют, також були вказані в декларації.

Нагадаємо, 7 квартир, крипта, годинник за півмільйона та рахунок в іспанському банку задекларував за 2022 рік голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Читайте також

1