18 річний хлопець у Харкові вбив тещу у кафе

Поліції юнак розповів, що зна кафе скоєно розбійний напад
18 річний хлопець у Харкові вбив тещу у кафе
Арешт Фото: Kindel Media з Pexels
26 Серпня 2021, 16:46
читать на русском

У Харкові поліція затримала юнака, який зарізав власну тещу у приміщенні кафе.

Як повідомили правоохоронці, 25 серпня близько 20:40 до поліції зателефонував місцевий мешканець і повідомив про те, що всередині орендованого кафе по проспекту Героїв Сталінграда виявив вбитою тещу. Крім того, він сказав, що з приміщення зникли гроші, алкогольні напої у великій кількості та декілька бокалів.

Прибувши на місце події поліцейські виявили зв’язане закривавлене тіло жінки 1976 року народження з мішком на голові, - кажуть у поліції.

Після скоєного 18-річний зловмисник намагався позбутися тіла померлої. Коли йому це не вдалось, замаскував власний злочин під розбійний напад на кафе та викликав поліцію.

В ході слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили, що саме заявник, тобто зять покійної під час конфлікту позбавив життя жінку. Зловмисник наніс їй множинні ножові поранення, а також чисельні удари по голові.

Речові докази вилучені.

18-річного юнака затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, нещодавно в Одесі під час застілля чоловік з ножем накинувся на брата дружини.

Читайте також

1