Агенцію оборонних закупівель Міноборони очолила Марина Безрукова

Раніше Безрукова була членкинею правління Укренерго
Важливо
Агенцію оборонних закупівель Міноборони очолила Марина Безрукова
29 Січня 2024, 16:49
читать на русском

Директором державного підприємства Міністерства оборони Агенція оборонних закупівель призначено ексчлена правління Укренерго Марину Безрукову.

Як повідомляє пресслужба Міноборони, за словами заступника міністра оборони Дмитра Кліменкова, міністерство вибудовує нову архітектуру закупівель, яка має відповідати стандартам НАТО.

"Зміна менеджменту — це перший крок до кардинального перезавантаження Агенції оборонних закупівель. Наш пріоритет — це своєчасне та якісне забезпечення наших воїнів усім необхідним. Без простору для корупції", — сказав він.

Як йдеться в заяві Міноборони, далі планується створення Наглядової ради з менеджерів міжнародного рівня.

Марина Безрукова із січня 2017 року працювала в НЕК Укренерго на посадах члена правління, директора з управління ланцюгами поставок тощо.

До того Безрукова працювала в корпоративному секторі в компаніях різних сегментів економіки.

Раніше повідомлялося, що 1 листопада 2023 року Міноборони повідомило про зміну правил закупівель продуктів для українських військових. З 1 грудня усіма закупівлями займається новостворений Державний оператор тилу на чолі з Арсеном Жумаділовим.

Нагадаємо, керівник закупівельної організації Міноборони "Державний оператор тилу" Арсен Жумаділов визнав, що його дружина має російський паспорт. Спочатку чиновник назвав цей документ "нікчемним" і таким, що не може бути перешкодою у його роботі в Міноборони України, проте згодом оголосив про наміри ініціювати процедуру відмови від російського паспорта.

1