Ампутували ногу та оперували очі: на Донбасі жінка з сином підірвалися на вибухівці

Жінка з дітьми шукала свою корову у полі
Важливо
Ампутували ногу та оперували очі: на Донбасі жінка з сином підірвалися на вибухівці
Машина швидкої допомоги Фото: сторінка МОЗ у Фейсбук
8 Жовтня 2020, 12:50
читать на русском

На окупованій території Луганської області жінка з сином підірвалися на вибуховому пристрої. Жінці довелося ампутувати ногу, дитина - отримала поранення ока.

Про це йдеться в звіті Моніторингової місії ОБСЄ.

Як відомо, поранення отримали ще 28 вересня поблизу Золотого-5 (Михайлівки), де жінка з сином та донькою шукали у полі свою корову.

Вона зазначила, що отримала серйозні поранення лівої ноги, яку довелося ампутувати нижче коліна, а також численні поранення правої ноги. Жінка додала, що її син отримав поранення очей, а донька не постраждала, - повідомили в ОБСЄ.

Читайте також

У медзакладі непідконтрольного українській владі Первомайська медперсонал підтвердив, що 28 вересня до них доправили жінку 40-49 років з пораненнями, отриманими в результаті підриву на вибуховому пристрої.

Медики лікарні в Луганську сказали, що 28 вересня був шпиталізований хлопчик (11 років) з пораненнями, відповідних наслідків спрацьовування вибухового пристрою, і йому прооперували очі, - додали в ОБСЄ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській області у зоні ООС троє українських військових підірвалися на невідомому вибуховому пристрої, вони з травмами потрапили до лікарні.