Більшість політиків заслужили на народну розправу, вважають українці

Народну розправу над політиками підтримують 25% українців
11 Листопада, 13:36

Народну розправу над політиками підтримують 25% українців, більшість мешканців України хочуть справедливого суду для всіх.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Результати опитування КМІС (скрін)

Згідно із результатами опитування, 66,8% українців у жовтні висловили думку, що певних політиків потрібно довго і ретельно судити згідно із законами, навіть якщо це займе багато часу (у квітні цю думку підтримували 61,9% респондентів). 25% респондентів вважають, що більшість політиків заслужили на народну розправу, навіть якщо це незаконно (у квітні таку думку висловлювали 22,5%).

Читайте також

Нагадаємо, як свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг", українці не помітили значних змін у сфері боротьби з корупцією в країні.

Дані показали, що оцінюючи зміни у сфері боротьби з корупцією протягом останнього року, 47% опитаних не побачили зрушень, 34% – вважають, що ситуація погіршилася, 14% – побачили позитивні зміни.

Також, українці розповіли, за кого б проголосували на виборах президента. Як засвідчили дані опитування Центру Разумкова, якби президентські вибори відбувалися на початку листопада цього року, то у першому турі найбільше голосів отримав би Володимир Зеленський.