Українці розповіли, за кого б проголосували на виборах президента

У першому турі виборів найбільше голосів виборців отримав би Зеленський
Важливо
Українці розповіли, за кого б проголосували на виборах президента
Робота (фото: Pexels)
10 Листопада 2020, 12:35
читать на русском

Якби президентські вибори відбувалися на початку листопада цього року, то у першому турі найбільше голосів отримав би Володимир Зеленський. Про це свідчать дані опитування Центру Разумкова.

За чинного президента готові проголосувати 21% усіх опитаних і 31% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме.

За даними опитування, за Петра Порошенка (досьє Порошенка) мають намір проголосувати відповідно 14% і 21%, за Юрія Бойка - 12% і 17%, за Юлію Тимошенко (досьє Тимошенко) - 6% і 8%, за Ігоря Смешка - 4% і 6%, за Руслана Кошулинського - 2% і 3%, за Олега Ляшка (досьє Ляшка) - 2% і 2%, за Олександра Вілкула - 1% і 1%.

Читайте також

Нагадаємо, у жовтні соціологи провели моніторинг громадської думки населення України щодо оцінок та настроїв напередодні місцевих виборів.

Згідно з опитуванням, у вересні 64,8% респондентів були безумовно чи скоріше згодні з тим, що з кожним наступним президентом життя в Україні стає гіршим, скоріше і безумовно не згодні з таким твердженням 27,0% опитаних, не змогли відповісти - 8,2%.

24 вересня соціологічна група "Рейтинг" представила результати опитування, які показали: 68% українців вважають, що справи в Україні йдуть у неправильному напрямку, 18% – оцінюють вектор розвитку справ як правильний.

1