Більшість політиків заслужили на народну розправу, вважають українці

Народну розправу над політиками підтримують 25% українців
Більшість політиків заслужили на народну розправу, вважають українці
опитування Фото: КМІС
11 Листопада 2020, 13:36
читать на русском

Народну розправу над політиками підтримують 25% українців, більшість мешканців України хочуть справедливого суду для всіх.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

результати опитування КМІС

Результати опитування КМІС (скрін)

Згідно із результатами опитування, 66,8% українців у жовтні висловили думку, що певних політиків потрібно довго і ретельно судити згідно із законами, навіть якщо це займе багато часу (у квітні цю думку підтримували 61,9% респондентів). 25% респондентів вважають, що більшість політиків заслужили на народну розправу, навіть якщо це незаконно (у квітні таку думку висловлювали 22,5%).

Читайте також

Нагадаємо, як свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг", українці не помітили значних змін у сфері боротьби з корупцією в країні.

Дані показали, що оцінюючи зміни у сфері боротьби з корупцією протягом останнього року, 47% опитаних не побачили зрушень, 34% – вважають, що ситуація погіршилася, 14% – побачили позитивні зміни.

Також, українці розповіли, за кого б проголосували на виборах президента. Як засвідчили дані опитування Центру Разумкова, якби президентські вибори відбувалися на початку листопада цього року, то у першому турі найбільше голосів отримав би Володимир Зеленський.

1