Бойовики обстріляли українські позиції на Донбасі та поранили військового

Воїна доправили до лікувального закладу
Важливо
Бойовики обстріляли українські позиції на Донбасі та поранили військового
Війна на Донбасі, снайпер Фото: Міноборони
27 Серпня 2021, 15:27
читать на русском

Увечері 26 серпня збройні формування Російської Федерації вчергове порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл позицій захисників України у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

Як повідомляє ОТУ "Північ", у результаті ворожого обстрілу військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїна було терміново евакуйовано та доправлено до лікувального закладу. Стан здоров'я українського захисника – задовільний.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

У Штабі ООС підтвердили поранення українського захисника і зазначили, що минулої доби було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Поблизу населеного пункту Оріхове противник вів вогонь з протитанкових ракетних комплексів. Біля Авдіївки російські окупанти обстрілювали наші позиції з мінометів 82-го калібру. В районі Новолуганського російські найманці вели вогонь зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, 24 серпня в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. У результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще двоє дістали поранення.

Читайте також