Чоловік, який захопив заручників у Грузії, вимагає вертоліт і півмільйона

Серед його заручників - співробітники банку і клієнти
Важливо
Чоловік, який захопив заручників у Грузії, вимагає вертоліт і півмільйона
Захоплення заручників у Грузії Фото: Міністерство внутрішніх справ Грузії
21 Жовтня 2020, 17:07
читать на русском

Озброєний автоматом і гранатою чоловік у середу захопив заручників в одній з філій Банку Грузії в центрі Зугдіді. У заручниках 18 осіб - співробітники банку і клієнти.

Він оголосив свої вимоги: 500 тисяч доларів, вертоліт і жодних спроб силового звільнення заручників, передає телекомпанія "Руставі 2".

За попередньою інформацією, в банку знаходяться близько 30 осіб. Деякі заручники змогли втекти самі з будівлі через дах і по пожежній драбині. Відзначається, що частину заручників також вдалося звільнити.

Читайте також

Кілька грузинських ЗМІ повідомили, що злочинець утримує заручників разом зі спільником.

За інформацією "Sputnik Грузія", чоловік, який захопив банк, зв'язався з телеканалами. Один із заручників в ефірі повідомив, що злочинець "озброєний до зубів", а в руці у нього граната без чеки.

Тому будь-яка спроба насильницького вирішення питання призведе до жертв. Ця людина потребує 500 тисяч доларів і гарантії безпечного відходу, - розповів заручник.

За його словами, на виконання своїх вимог злочинець дає дві години.

На місці події працюють поліцейські. МВС Грузії закликало представників ЗМІ припинити трансляцію в прямому ефірі спецоперації зі звільнення заручників.

Нагадаємо, сьогодні у грузинському місті Зугдіді озброєний чоловік взяв у заручники співробітників і відвідувачів банку Bank of Georgia.

1