ЦВК підтвердила перемогу Борисенка на виборах мера Борисполя

Важливо
Борисенко отримав перемогу із 5496 голосами
Важливо
18 Січня, 16:47

Центральна виборча комісія підтвердила інформацію, яку раніше оприлюднив лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко, що кандидат від ЄС Володимир Борисенко переміг на виборах міського голови Борисполя.

На сторінці Центрвиборчкому у Фейсбуці повідомляється, що на повторних виборів Бориспільського міського голови Володимир  Борисенко обігнав опонента, отримавши 28,41% голосів виборців.

Ділимось з вами результатами (які ми отримуємо від територіальної виборчої комісії) повторних виборів Бориспільського міського голови. За даними ТВК, Володимир Борисенко обігнав опонента, отримавши 28,41% голосів виборців (5496 голосів), - йдеться у повідомленні виборчої комісії.

Читайте також


Нагадаємо, 17 січня у трьох територіальних громадах відбулися повторні вибори міського голови: у Борисполі та Броварах Київської області та Новгород-Сіверському Чернігівської області.

Голова партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко заявив, що кандидат від ЄС Володимир Борисенко переміг на виборах міського голови у Борисполі.

Як повідомили у Національній поліції України, під час виборів до поліції Київської області надійшло 82 повідомлення, пов’язаних з порушенням виборчого процесу. Поліція провела перевірки, за матеріалами яких складено 34 адміністративних протоколи.