Померлого від COVID-19 Анатолія Федорчука визнали переможцем виборів у Борисполі

Мер Борисполя Анатолій Федорчук помер від ускладнень коронавірусу 28 жовтня
Померлого від COVID-19 Анатолія Федорчука визнали переможцем виборів у Борисполі
Фото: Бориспільська міська рада
4 Листопада 2020, 19:40
читать на русском

Мера Борисполя Анатолія Федорчука, який тиждень тому помер від коронавірусної хвороби, на сайті ЦВК визначили як такого, що обраний на посаду міського голови.

За даними ЦВК, за Анатолія Федорчука, який представляв на виборах партію "Наш край", проголосували 24,93% виборців (5343 голоси). Друге місце посів кандидат від партії "Європейська солідарність" Володимир Борисенко з 13,99% голосів.

Читайте також

Нагадаємо, 28 жовтня стало відомо, що чинний мер Борисполя Анатолій Федорчук, який лідирував на місцевих виборах, помер від COVID-19. Федорчук не дожив місяць до свого 61-го дня народження. Через смерть Федорчука у Борисполі проведуть повторні вибори.

29 жовтня міський голова Новгорода-Сіверського Олег Бондаренко помер у Чернігові в обласній лікарні. У померлого була двобічна пневмонія і діагностований коронавірус.

У Павлограді Дніпропетровської області від коронавірусу помер колишній міський голова  Іван Метелиця, який був одним з претендентів на мерське крісло, але не переміг.

У Львівській області теж не обійдеться без повторних виборів. Голова Мурованської ОТГ Зіновій Петрух помер через шість днів після переобрання на новий термін. Точна причина смерті 52-річного чоловіка невідома.

25 жовтня на Черкащині від коронавірусу помер кандидат у депутати Христинівської міськради від "Європейської солідарності" Олександр Кучеренко.

1