У Львівській області голова ОТГ виграв вибори та помер

Він помер у ніч проти 1 листопада
У Львівській області голова ОТГ виграв вибори та помер
Зіновій Петрух (фото Богдана Дубневича)
1 Листопада 2020, 18:37
читать на русском

У Львівській області голова Мурованської ОТГ Зіновій Петрух помер через шість днів після переобрання на новий термін. Точна причина смерті 52-річного чоловіка невідома.

Про його смерть повідомили на офіційному сайті громади.

З страшним сумом і жалем ми змушені повідомити про смерть голови Мурованської ОТГ Зіновія Володимировича Петруха! На жаль, це правда! Всі деталі про похорон будуть опубліковані пізніше, – йдеться у повідомленні.

Читайте також

Причина смерті Петруха наразі не відома.

Зіновій Петрух народився 21 грудня 1967 року у с. Муроване, у 1988 році закінчив Львівський кооперативний технікум за спеціальністю молодший спеціаліст з права.

На місцевих виборах 25 жовтня 2020 року був переобраний головою Мурованської ОТГ як єдиний кандидат на цю посаду.

Читайте також

Нагадаємо, 29 жовтня міський голова Новгорода-Сіверського Олег Бондаренко помер у Чернігові в обласній лікарні. У померлого була двобічна пневмонія і діагностований коронавірус.

28 жовтня стало відомо, що чинний мер Борисполя Анатолій Федорчук, який лідирував на місцевих виборах, помер від COVID-19. Федорчук не дожив місяць до свого 61-го дня народження.

25 жовтня на Черкащині від коронавірусу помер кандидат у депутати Христинівської міськради від "Європейської солідарності" Олександр Кучеренко.

1