Дегрік програла суд виданню: бізнесменка називала наклепом факти

Видання Mind виграло справу проти бізнесменки
Дегрік програла суд виданню: бізнесменка називала наклепом факти
Дегрік Олена ( фото: Facebook)
19 Лютого 2021, 17:05
читать на русском

Видання Mind виграло справу про захист честі, гідності та ділової репутації за позовом Альони Шевцової-Дегрік в Апеляційному суді Києва.

Повідомляється, що 18 лютого Київський апеляційний суд виніс постанову по справі за позовом Шевцової-Дегрік проти видавця Mind – ТОВ "Фьючер Медіа".

КАС повністю задовольнив апеляційну скаргу видавця та скасував рішення Подільського районного суду, яким було частково задоволено позовні вимоги Шевцової до Mind.

Читайте також

Апеляційний суд також залишив у силі ту частину рішення в справі першої інстанції, у якій позивачу було відразу відмовлено в задоволенні частини позовних вимог.

Видання повідомляє, що суд також залишив без змін рішення Подільського суду у відмові спростування тези, що "Олену Шевцову (Дегрік) загалом пов’язують то з новопризначеним головою НБУ Яковом Смолієм, то з екскерівником ДФС Романом Насіровим".

Нагадаємо: бенефіціар ТОВ "ФК "Леогеймінг Пей" Олена Шевцова-Дегрік позивалася до видавця Mind.ua ТОВ "Фьючер Медіа" з вимогою офіційного спростування опублікованої на порталі новини. У позові оскаржувалася інформація щодо бізнес-зв’язків компаній, які були пов’язані з Шевцовою-Дегрік та платіжною системою Tyme.

Шевцова-Дегрік також судиться з Mind з приводу розслідування редакції щодо схем роботи нелегальних онлайн-казино в Україні.

1