Депутатка від "Слуги" Гришина похизувалася в Раді браслетом за майже 8 тис. доларів

Весь "лук" депутатки — майже 400 тис. грн при середній зарплаті парламентаря в 40 тис. грн на місяць
Ексклюзив
Депутатка від "Слуги" Гришина похизувалася в Раді браслетом за майже 8 тис. доларів
Народна депутатка Юлія Гришина (фото: Парламент UA)
16 Вересня 2020, 14:57
читать на русском

Депутатка від "Слуги народу" Юлія Гришина потрапила у Верховну Раду за партійним списком під номером 133. Наразі вона Голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій.

На засідання парламенту 16 вересня Гришина прийшла з впізнаваною сумкою YSL з останньої колекції. Вартість саме такої в середньому розмірі та кольорі — 2,290 доларів або 64,120 грн. Про це повідомляє спеціальна кореспондентка LB.ua Анна Стешенко для "Парламент UA".

Народна депутка Юлія Гришина (фото: Парламент UA)

Окрім сумки YSL в моделі Loulou, на зап’ястку — вже культовий браслет Cartier Love, який є на руці кожної другої зірки кіно, сцени або модного редактора глянцю. Вартість такої прикраси в жовтому золоті на офіційному сайті стартує від 6.000 фунтів або 218,690 грн. Такий аксесуар — це не просто предмет розкоші. Плаский браслет — це два півкола, які з'єднуються в одне ціле і "символізують суть справжнього кохання", — йдеться на сайті ювелірного будинку. А самі викрутки до них можна носити як кулони.

Народна депутка Юлія Гришина (фото: Парламент UA)

На безіменному пальці — відразу декілька каблучок. Найбільша з каменем дуже схожа на обручку Damiani. Модель лаконічна та не змінюється вже багато років. Вартість такої стартує від 70.000 грн, залежно від каратності та чистоти діаманта.

У вівторок, 15 вересня Гришина прийшла до Ради не лише в Cartier, а з прикрасою на шиї українського бренду Guzema. Такий золотий чокер з кульками в мережі можна придбати всього за 16.200 грн.

Народна депутка Юлія Гришина (фото: Парламент UA)

Нагадаємо, що в минулому, від 2018 року майбутня депутатка була керівною партнеркою юридичної бізнес-школи CTRL.School. Та суддею постійно чинного Третейського суду саморегулівної організації "Професійна асоціація реєстраторів і депозитаріїв". У березні цього року вона могла стати міністром освіти. Навесні народні депутати від партії "Слуга народу" збирали підписи під депутатським зверненням з метою призначити Гришину міністром освіти. Але не судилося. У червні в.о. міністра освіти було призначено Сергія Шкарлета.