Динамо - Штурм: онлайн-трансляція першого поєдинку 3-го відбіркового раунду ЛЧ

Дуель між "біло-синіми" та віцечемпіоном Австрії проходить у польському місті Лодзь
Головне
Динамо - Штурм: онлайн-трансляція першого поєдинку 3-го відбіркового раунду ЛЧ
Київське “Динамо” / Фото: Getty Images/Global Images Ukraine
3 Серпня 2022, 20:58
читать на русском

У середу, 3 серпня, о 21:00 (за київським часом) розпочнеться перший поєдинок 3-го відбіркового раунду Ліги чемпіонів сезону-2022/23 між київським "Динамо" та австрійським "Штурмом".

Дуель між "біло-синіми" та віцечемпіоном Австрії проходить на стадіоні імені Владислава Крола у польському місті Лодзь. Початок зустрічі - о 21:00 за київським часом.

Це буде номінально домашній поєдинок для "Динамо", однак через повномасштабне вторгнення росії він відбудеться за межами України.

"Динамо" зіграє у домашній формі в біло-блакитних кольорах, воротар киян – у сірому комплекті екіпірування. Суперники використають свій третій комплект форми синього кольору, а голкіпер "Штурма" гратиме в світло-салатовій формі.

Де дивитися матч "Динамо - Штурм"

Матч "Динамо – Штурм" дивитися онлайн можна лише на OTT-платформі Сетанта Спорт (app.setantasports.com). Для перегляду трансляції потрібно зареєструватися. На попередньому етапі мовник організував безплатний перегляд матчу. Тепер же потрібно оплатити підписку, що зі зниженою вартістю становить 20 гривень.

Також матч із 15-хвилинною затримкою транслюватиме канал "2+2".

За кордоном гру покажуть австрійські телеканали ORF 1 та ORF 1 Austria, а також португальський Canal 11.

Нижче аудіо онлайн-трансляція:

Команди визначилися зі стартовими складами на матч

"Динамо": Бущан — Кендзьора, Забарний, Попов, Дубінчак — Шапаренко, Сидорчук, Шепелєв — Циганков, Бєсєдін, Буяльський.

На лаві запасних: Нещерет, Бойко, Вівчаренко, Боль, Ванат, Яцик, Андрієвський, Гармаш, Караваєв, Кравченко, Тимчик, Сирота.

"Штурм": Зібенхандль — Газібегович, Аффенгрубер, Вютрих, Данте — Станкович — Гірлендер, Прасс — Горват — Саркарія, Гейлунн.

На лаві запасних: Шютценауер, Джуліані, Боркович, Демаку, Ороц, Кронбергер, Інголич, Лінг, Шнегг, Фусейні, Любич, Вельс.

Що кажуть про поєдинок

Головний тренер австрійського "Штурму" Крістіан Ільцер розповів про очікування від матчу з київським "Динамо":

Всі розуміють, і ми не виняток, що "Динамо" – безумовний фаворит у нашій парі. Але ми віримо у сенсацію. Ми будемо малюком Давидом у битві проти Голіафа, але до цієї битви ми підходимо з особливими емоціями та настроєм. Наше чекає вирішення завдання, під час якого ми можемо показати, чого варте наше чорно-біле (кольори "Штурма" - ред.) серце.

Своєю чергою захисник "Динамо" Ілля Забарний також поділився очікуваннями від матчу зі "Штурмом".

Суперник дуже добре організований, тому думаю, що перший матч буде важким, однак при цьому й цікавим. "Штурм" виділяється командною грою, вміє та не боїться грати в футбол. Вони вже виступали на високому рівні та дуже добре виглядали в матчах, які ми передивлялися.

Які головні установки дає Мірча Луческу на теорії? Не можу озвучити, це наша внутрішньокомандна "кухня". Підготовка йде повним ходом. Про додаткову мотивацію не йдеться, адже в нашій країні триває війна. Кожен сам розуміє, заради кого ми будемо виходити на поле та битися.

Прогнози букмекерів на матч Динамо - Штурм

Букмекери віддають перевагу київському "Динамо". На перемогу киян можна поставити з коефіцієнтом 2,24. Нічия - 3,40. Перемога австрійської команди - 3,40.

Цікаво, що фаворитом двоматчевого протистояння букмекери вважають "Штурм". На прохід австрійців до наступного раунду кваліфікації приймаються ставки з коефіцієнтом 1,86. Підсумковий успіх "Динамо" у двоматчевій дуелі оцінений коефіцієнтом 2,01.