Діти чотирьох, 16 та 18 років постраждали в ДТП на Закарпатті

Водій Audi A6 з’їхав у кювет
Діти чотирьох, 16 та 18 років постраждали в ДТП на Закарпатті
ДТП, ілюстративне фото Фото: https://t.me/kyivregionpatrolpolice/3716
28 Вересня 2022, 16:09
читать на русском

На Закарпатті у селищі Середнє автомобіль Audi A6 з’їхав у кювет, постраждали троє неповнолітніх пасажирів автомобіля –16-річна дівчина, 18-річний юнак та чотирирічна дівчинка.

Як повідомили в Закарпатському обласному центрі екстреної медичної допомоги, аварія сталася увечері 27 вересня.

Виклик про аварію поступив на диспетчерський пульт Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги о 17.53... Медики швидко оглянули всіх учасників ДТП і надали екстрену допомогу – зупинили кровотечі, іммобілізували (знерухомили. - Ред.) ушкоджені частини тіла, знеболили, обробили рани, інфузійно ввели медрозчини. Трьох потерпілих було транспортовано до Ужгородської ЦМКЛ, - кажуть у ЦЕМД.

Медики повідомляють, що після аварії найважчий стан у 16-річної пасажирки – у неї діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму (ЗЧМТ). Наразі її лікують у Мукачівській обласній дитячій лікарні.

У чотирирічної пасажирки травма руки, перелом променевої кістки, у 18-річного юнака діагностували закриту черепно-мозкову травму та забій колінного суглоба й голеностопа.

Нагадаємо, на автодорозі "Київ-Чоп" у Рівненській області мікроавтобус зіткнувся з бензовозом, який врізався в автобус та з'їхав у кювет. У результаті ДТП загинуло щонайменше 16 людей.

1