До України йдуть дощі: прогноз погоди на 28-29 листопада

Погода буде теплою як для листопада
До України йдуть дощі: прогноз погоди на 28-29 листопада
Дощ (Фото: МедіаТОР)
28 Листопада 2021, 09:21
читать на русском

У неділю, 28 листопада, в Україні дощитиме на Заході, Центрі та Півдні Україні. Але погода буде доволі теплою як для останнього місяця осені - до +9 градусів.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Так, в неділю синоптики прогнозують дощі на Закарпатті та у західних областях, а також у Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській, Одеській та в Криму. На іншій території країни буде сухо.

Температура вдень коливатиметься від +5-7 градусів на Заході до +13 градусів на Півдні. Вночі подекуди опуститься до -1 градуса.

У понеділок, 29 листопада, дощі очікують по всій території України. Температура вдень на Заході країни коливатиметься від +1 до +5; в Центрі - від +8 до +12; на Півночі від +7 до +9; на Сході - від +10 до +13 градусів. У південних регіонах буде найтепліше - до +14 градусів.

Вночі стовпчики термометрів опустяться до +1 градуса у Львівській області. В інших регіонах буде тепліше - до +9 градусів.

Нагадаємо, що у грудні погода буде близькою до кліматичної норми, аномальних опадів та температур в Україні в перший місяць зими не очікується.

Читайте також

1